Irkçı çetenin elebaşı Ümit Özdağ’ın sağ kolu Adem Taşkaya’nın şantaj görüntüleri ifşa oldu

Adı daha önce seks kaseti şantajlarına karışan, öz kızına tecavüz ettiği iddia edilen ırkçı Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, yine bir şantaj skandalıyla gündeme geldi. Taşkaya’nın kendisini İletişim Başkanı olarak tanıtarak, İran istihbaratıyla görüşüp, İranlı iş insanlarına şantaj yaptığı görüntüleri ortaya çıktı.

featured

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya’nın adı, yeni bir şantaj skandalıyla gündemde. Daha önce ırkçı provokatör Ümit Özdağ’ın sosyal medyadaki trolü Bircan Yıldırım’ın, ‘’Öz kızına tecavüz etti’’ dediği Taşkaya’nın, bu kez de yabancı uyruklu bir hackera Sait Emir diye İranlı bir iş insanının sosyal medya hesabını hacklettiği görüntüler ortaya çıktı.

‘Adem Taşkaya öz kızını istismar etti’ haberlerine mahkemeden erişim engeli

”BENDE SES KAYITLARIN VAR”

Söz konusu görüntülerde, şantaj yapacağı İranlı iş insanının sosyal medya hesabını hackleten Taşkaya’nın, ‘’Bende ses kayıtların var. Benden 5 milyon dolar istediğini söyleyeceğim. Benim arkamda emniyet müdürü var. Bunu yazmayalım inandırıcı olmak galiba, inandırıcı mı olur.’’ dediği duyuluyor.

İşte o skandal görüntüler:

 

ŞANTAJCI TAŞKAYA’DAN KÜFÜR: ‘’ANANA SOR’’

Taşkaya, konu ile ilgili paylaşım yapan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin’e de ağza alınmayacak hakaretler etti.

Şahin, Taşkaya’nın şantaj görüntülerini paylaşarak, ‘’Türk Milliyetçisi olduğunu ve Atatürk’e layık olacağını iddia edip yabancıları göndereceğini söyleyen Zafer Partisi yönetici Taşkaya, yabancı uyruklu birisine, yabancı uyruklu birisi üzerinden şantaj yaptığı ve yabancı paralarla resim verdiği iddia ediliyor. Biz anlamadık?’’ dedi.

Şantajcı Taşkaya ise Şahin’e, ‘’Murat tekrar söylüyorum, anana sor bu dolarları, o sana ne diyorsa doğrudur, kabulümdür. 2014 yılına ait montaj para resimleri için erişim yasağı aldım. Montaj olduğunu bile bile bunu montajlanan kişiliksiz ile beraber hareket ederek paylaşıyorsun. Sen dayaktan bıkmadın mı oğlum!’’ sözleriyle küfür etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir