‘Adem Taşkaya öz kızını istismar etti’ haberlerine mahkemeden erişim engeli

Ümit Özdağ’ın ırkçı yalanlarını yayan trol Bircan Yıldırım’ın Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya için söylediği, ‘’Öz kızını istismar etti’’ haberlerine, İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından erişim engeli getirildi.

featured

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı yapan ve adı daha önce seks kaseti şantajı iddialarına karşılan Adem Taşkaya ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atılmıştı.

Taşkaya’nın öz kızını istismar ettiğini söyleyen Ümit Özdağ’ın trollerinden Bircan Yıldırım, Twitter’dan ”Bu gerçek mi aman tanrım. Adem Taşkaya öz kızınıza cinsel istismarda mı bulundunuz? Ümit Özdağ hocam ne diyor bu Adem Taşkaya?’’ paylaşımında bulunmuştu.

Elinde ifade olduğunu söyleyen Yıldırım, ”Elimde ifade var, yetti bu milletin biatçılığı troller gibisiniz, insan gibi soruyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’nde ‘seks kaseti’ şantajı: “Patlatmazsam adam değilim!”

Yıldırım, Twitter’da Space odasında çıkan tartışma sırasında “Madem konuyu açıyoruz” diyerek, Adem Taşkaya’nın kendisini ölümle tehdit ettiğini de açıklamıştı.

Ümit Özdağ ile konuştuğunu söyleyerek olayın doğru olduğunu söyleyen Yıldırım ile Taşkaya arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

MAHKEMEDEN ERİŞİM ENGELİ KARARI

Skandallarıyla ünlü ırkçı Zafer Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya ise hemen mahkemenin yolunu tutarak, söz konusu haberlere erişim engeli talep etti.

İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hâkimliği de Taşkaya’nın ‘’öz kızını istismar ettiği’’ haberlerine erişim engeli getirdi.

İşte trol Bircan Yıldırım’ın Adem Taşkaya ile tartışması ve öz kızına istismar ettiğine dair iddialarının yer aldığı o tweetler:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir