Adana’daki fuhuş pazarlığında iğrenç konuşma: ‘Seni karpuz tarlasında…’

Adana'da kent merkezi ve 3 ilçede fuhuş yaptıran 2 ayrı suç şebekesi polis tarafından çökertildi. Gözaltına alınan 12 şüphelinden 4'ü savcılık talimatıyla serbest kalırken 8 kişide adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Öte yandan zanlıların telefonla konuşurken polise yakalanmamak için fuhuş yapmak isteyenlerle "Karpuz tarlasında bekliyorum" diyerek şifreli konuştukları iddia edildi.

featured

Asayiş Şube Müdürlüğü‘ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezi ile Adana‘nın Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı ilçelerinde liderliğini Ş.B. isimli kadın ile M.Ş.K.’nin yaptığı 2 ayrı fuhuş şebekesini, 4 aylık teknik ve fiziki takip sonucu deşifre etti.

Savcılığın 12 kişi hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından harekete geçen ekipler, 11 Kasım‘da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Baskında 12 şüpheli gözaltına alınırken, 12 kadın da sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

EVİNDE KALAN KADINLAR ARKADAŞIYMIŞ

Şüphelilerden Ş.B.’nin, Ceyhan ilçesindeki evinde kalan kadınların arkadaşı olduğunu öne sürdü.

Şebeke üyesi İ.G. ile E.Ş.’nin, kadınları gitmek istediği yere otomobille götürdüğü belirlendi. Öte yandan kadınların otomobil, TIR, ev ve tarlalarda fuhuş yaptıkları öğrenildi.

KARPUZ TARLASINDA BEKLİYORUM

Fuhuş yapmak isteyenlerin, polisin takibine takılmamak için telefonda konuştuğu Ş.B.’ye, “Karpuz tarlasında bekliyorum” dediği belirtildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 12 şüpheliden 4’ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, 8’i ise adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ş.B., M.Ş.K., İ.G. ve E.Ş.’nin de aralarında bulunduğu şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir