Adana’da sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayayıp video çeken Kemal Alcu tutuklandı!

featured

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlının çektiği bıçakla tehdit görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine çalışma başlattı. Boğazına bıçak dayanan A.C.Ç’ye (22) ulaşan polis, şüpheli Kemal Alcu’yu (32) merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde bir siteye girerken yakalayarak emniyete götürdü.

Adana’da Kemal Alcu, rehin aldığı eski sevgilisinin arkadaşına bıçak zoruyla video çektirdi!

Uzaklaştırma kararı alınmış

Boşanma aşamasındaki eşi H.N.A’ya (23) şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuklandığı ve yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıktığı belirlenen zanlının, telefonu açması için tehdit ettiği eski kız arkadaşı Z.A’yı (21) da darbettiği, genç kadının, bu nedenle K.A’dan şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Kemal Alcu’nun, emniyetteki ifadesinde, yaklaşık bir ay önce çekilen görüntünün kurgu olduğunu, Z.A’nın kendisine dönmesi için A.C.Ç. ile planlayarak çektiklerini iddia ettiği belirtildi.

Adana’da ikinci Ümitcan Uygun vakası! Tehdit videosu ortalığı yıkan Kemal Alcu sevgililerini satıyor mu? İşte iddialar…

“Şaka yaptık” savunması tutmadı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sıradan kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Bir ay önce şaka yaptık, şakayı bu dereceye getirdiler. Bir ay önceki görüntüydü” diyen Kemal Alcu, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

“Hayatımdan etti beni”

Şüpheliden şikayetçi olan Z.A, yaptığı açıklamada, 3 yıldır birlikte olduğu Kemal Alcu’nun kendisini sürekli darbettiğini ileri sürdü. Ayrılmak istediğini söyledikten sonra Kemal Alcu’nun arkadaşı A.C.Ç’nın boğazına bıçak dayadığı görüntüyü attığını belirten Z.A, şunları kaydetti:

“Bana ve aileme tehdit mesajları gönderiyor. Beni bir çok kez darbetti, ölümden döndüğüm şiddeti oldu. Şikayetçi olamadım, hep beni engelledi. Darp raporu alamamam için eve kilitleyip gidiyordu. Polisten, adaletten pek korkmuyor. Adalete her zaman güveniyor, onun yanında olduğuna düşünüyor. İnşallah tutuklanır. Eskiden korkardım ama şu an korkmuyorum. Korktukça daha çok üzerime geliyordu. Hep susuyordum, artık susmuyorum. Her şey dökülsün. Aman başıma bir şey gelmesin, aileme bir şey olmasın diye diye koca bir 3 yıl geçti. O zamanlar daha küçüktüm ve ilk erkek arkadaşımdı. Ne aile düzenim kaldı ne okulum kaldı, hayatımdan etti beni.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir