Adana Demirspor – Fatih Karagümrük: Muhtemel 11’ler

featured

TFF 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor.

Ankara Eryaman Stadyumu’nda saat 21:00’de başlayacak mücadeleri hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligde normal sezonu 3. ve 5. sırada tamamlayan iki ekipten Adana Demirspor, yarı finalde Bursaspor’u saf dışı bıraktı.

Fatih Karagümrük ise Akhisarspor’u yenerek adını finale yazdırdı.

Sezona Fatih Karagümrük’te başlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, bu maçı kazanmaları halinde 2014-2015’te Kayserispor’un ardından ikinci kez bir takımı Süper Lig’e çıkaracak

Ligin ilk devresinde Fatih Karagümrük forması giyen ve bir süre de teknik direktör-oyuncu olarak görev yapan Erkan Zengin de Adana Demirspor için mücadele edecek.

Geçen yıl Fatih Karagümrük’te futbolcu olarak görev yapan ve Fatih Karagümrük’ün play-off’ta TFF 1. Lig vizesi almasına katkı sağlayan Şenol Can da Fatih Karagümrük’ün başında yer alacak

Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giyen Muhammed Şengezer’in sakatlığı bulunuyor.

Fatih Karagümrük’te sakatlığı bulunan Şilili futbolcu Cristobal Jorquera, finalde Adana Demirspor’a karşı forma giyemeyecek.  Ligin 29. haftasında Cesar Grup Ümraniyespor ile oynanan müsabakada sakatlanan ve daha sonra ameliyat edilen Jorquera, kırmızı-siyahlı takımın son 7 maçında takımdaki yerini alamamıştı. İstanbul ekibinde ayrıca Akhisarspor ile yapılan play-off yarı final müsabakalarında sakatlık yaşayan Yalçın Ayhan ile kaptan Zeki Yıldırım’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Mitrovic, Tarık Çamdal, Mehmet Uslu, Rassoul, Tevfik Altındağ, Volkan Şen, Sinan Kurt, Hasan Kılıç, Erkan Zengin, Dibba.

Fatih Karagümrük: Aykut Özer, Alparslan Erdem, Barış Başdaş, Fatih Kuruçuk, Ramazan Civelek, Attamah, Darri, Zeki Yıldırım, Ndao, Sabo, Sobiech.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir