Mario Balotelli Yunus Akgün’ü dövdü mü? Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan flaş açıklama

Bu sezon aldığı puanlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adana Demirspor'da Mario Balotelli’nin, genç takım arkadaşı Yunus Akgün'ü dövdüğü ve tesislerden gönderildiği iddia edildi. Bu haberin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan açıklama geldi.

featured

Süper Lig’de Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor’da gündemde yankı bulan bir iddia ortaya atıldı. Mario Balotelli‘nin takım arkadaşı Yunus Akgün’ü dövdüğü iddialarının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklama yaptı.

‘’BALOTELLİ YUNUS AKGÜN’Ü DÖVDÜ’’ İDDİASI

Türkiye Gazetesi’nin yaptığı bir habere göre, tesislere gelen Mario Balotelli’nin takım arkadaşı Yunus Akgün ile tartıştıktan sonra oyuncuyu tekme tokat dövdüğü iddia edildi.

Mario Balotelli’nin yaşananlardan sonra tesislerden gönderildiği yazıldı. Ortaya atılan iddialardan sonra Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklamada bulundu.

Adana Demirspor Başkanı Sancak’tan Balotelli’yle ilgili olay sözler: ‘Şerefsiz, defol git ulan!’

BAŞKAN MURAT SANCAK’TAN AÇIKLAMA

Murat Sancak, konuyla ilgili, “Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapıldı. Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular.” açıklamasını yaparak ortaya atılan iddiaları yalanladı.

Adana Demirspor’un İtalya’nın Monza takımından transfer ettiği Mario Balotelli, bu sezonki peformansıyla beğeni topladı ve İtalya Milli Takımı’na geri çağrıldı.

Spor Toto Süper Lig’de 12 ve Türkiye Kupası’nda 1 olmak üzere şu ana kadar 13 gole imzasını atan yıldız futbolcu, toplamda 6 da asist yaptı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir