Ada Masalı’nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz aşk mı yaşıyor? Hello dergisi çekimlerinde ateşli yakınlaşma…

featured

Kanal D ekranlarında yolculuğuna başlayan Ada Masalı dizisi ilk bölümden itibaren büyük ilgiyle karşılandı.

Dizinin yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un uyumu seyirciler tarafından çok sevildi.

Dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran ikili, her bölümde sosyal medyada oldukça ilgi görüyor. Zümrüdüanka’dan sonra bambaşka bir karakter ile ekrana dönen Alp Navruz, Ada Masalı’nın kış sezonunda da devam edeceğine inandığını söyledi.

Ada Masalı dizisinin konusu ne? Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede?

Aşk mı yaşıyorlar?

Ada Masalı dizisinde başrol oyuncularının uyumu herkesin dikkatini çekmişti. Navruz ile Turan hem enerjilerinin yüksek olması hem de çok uyumlu bir dizi çifti olarak izleyicileri mest etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, kulisten gelen yakınlaşma bilgisi ile ikilinin hayranlarını da şaşırttı. Setten gelen bilgilerde iki ünlü ismin yakınlaştığı ve aralarında bir aşk yaşanma ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor.

Haziran ve Poyraz karakterlerinin daha hikayede aşkları tam olarak başlamadı. Navruz ile Turan arasındaki yakınlaşma bir aşka dönüşür mü bilinmez, ancak Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi gibi olma durumu birçok dizi hayranına şimdiden çok sempatik geldi.

Hello dergisine kapak oldular

“Biz de masallara ve sevginin gücüne inanıyoruz” şeklindeki sözler Hello dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı. Alp Navruz kapağı instagram hesabından paylaştı ve hayranlarında da çok olumlu yorumlar aldı.

Hello dergisinin instagram hesabında ise kapak şu ifadelerle sunuldu: “Yakaladıkları uyum ve enerji #AdaMasalı’nın her yeni bölümünde biraz daha ortaya çıkan ve izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran #AycaAysinTuran ve #AlpNavruz ile yeni sayımızda masal gibi bir kapak çekimi gerçekleştirdik.”

İşte ünlü çiftin yakınlaşmalarının dikkat çektiği Hello dergisi çekimi:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir