Acunmedya Akademi nedir? Acunmedya Akademi’de hangi bölümler var?

featured

Türkiye’nin en yeni ve yenilikçi eğitim girişimi Acunmedya Akademi, 7 Haziran’da Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü Maslak’ta eğitime başladı. Acunmedya Akademi’de ünlü televizyoncuların, duayen şeflerin, dijital üstatlarının yönetiminde uygulamalı şekilde hayalleriniz gerçek oluyor.

ACUNMEDYA AKADEMİ NEDİR?

‘Hayalin İşin Olsun’ mottosuyla yola çıkan Acunmedya Akademi’de ‘Televizyon, Gastronomi ve Dijital’ alanlarında uzman televizyoncular, duayen şefler ve dijitalin üstadları eğitim veriyor.

Acunmedya Akademi’de önceden eğitimleri olsun, olmasın, bireylerin seçtikleri bu sektörlerden herhangi birinde tam şekilde hazır hale gelmeleri amaçlanıyor.  Bu nedenle, bilginin ve uygulamanın yenisini, doğrusunu, ilerisini ve geçerlisini sunmak Acunmedya Akademi’nin olmazsa olmaz gördüğü, sıkı sıkıya tutunduğu bir çalışma disiplinidir.

1- TELEVİZYON BÖLÜMÜ

İleri Televizyonculuk Eğitimi

2- GASTRONOMİ BÖLÜMÜ

Profesyonel aşçılık eğitimi

Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi

Prochef Eğitimi

3- DİJİTAL BÖLÜMÜ

Dijital İçerik ve Yayıncılık Eğitimi

Sosyal Medya Reklamcılığı Eğitimi

Google Reklamcılığı Eğitimi

CRM ve Salesforce Eğitimi

ACUNMEDYA AKADEMİ DİPLOMASI

Acunmedya Akademi’deki eğitimini başarıyla tamamlayan Acunmedya Akademililer, tüm dünyada ve Türkiye’de geçerli Nişantaşı Üniversitesi onaylı Acunmedya Akademi Diploması’nı almaya hak kazanacaklardır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir