Acun, Sihirli Annem’i de aldı! İşte Exxen’de yayınlanacak yapımlar…

featured

Acun Ilıcalı, büyük bir heyecanla duyurduğu dijital platformu Exxen hakkında açıklamalarda bulunarak, yapımcıların kendisini beklediğini söylemişti. Ilıcalı, Exxen’de diziden yarışmaya kadar çok çeşitli bir yelpazede içerikler olacağını ifade etmişti.

1 Ocak’ta yayın hayatına başlaması planlanan Exxen’de yer alacak program, dizi ve şovlar da belli olmaya başladı. Exxen ilk olarak Şeref Bey dizisiyle kullanıcılarını buluşturacak. Aynı zamanda Aleyna Tilki ile Cemal Can’ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje de Exxen’in bombaları arasında yer alıyor.

Acun Ilıcalı Sihirli Annem dizisini de aldı

Exxen adlı dijital platformu hayata geçirmeye hazırlanan Acun Ilıcalı peş peşe iddialı transferler yapıyor. Ilıcalı bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisini de listesine ekledi. Süreç Film diziyi 20 bölüm olarak dijital platform için çekecek.

Şeref Bey dizisi

Şeref Bey dizisinin proje tasarımını Ali Atay yapıyor. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yapacağı dizinin başrollerinde ise Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban yer alacak. Dizinin kadrosu için çalışmalar devam ederken, çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı konuşuluyor.

Vahşi Şeyler

Exxen’in bir diğer projesi ise Vahşi Şeyler dizisi olacak. 8 bölümlük mini dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay olacak. Hazal Türesan ve Selim Bayraktar’ın yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunun kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Hükümsüz

Ayla, Müslüm ve Naim gibi filmlerle gişe rekorları kıran Mustafa Uslu’nun hazırladığı Hükümsüz dizisinde ise Özgü Namal başrollerde olacak. Ancak Hükümsüz dizisinin Özgü Namal’ın eşini kaybetmesinden dolayı biraz gecikme yaşayabileceği konuşuluyor. Namal’ın psikolojik durumuna göre dizi ile ilgili karar daha sonra verilecek.

Zehirli Çiçekler

Exxen’in bir diğer dizisi olan Zehirli Çiçekler için kadro çalışmalarının devam ettiği ifade ediliyor. 3 zengin ev kadınının hikayesinin anlatılacağı Zehirli Çiçekler kadrosu için Ufak Tefek Cinayetler dizisinden bir kaç isimle aynı anda görüşüldüğü sızan bilgiler arasında.

Bir dizi de İbrahim Büyükak’tan

İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’nın kuracağı ‘Exxen’ isimli dijital platformda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığını açıkladı. 37 yaşındaki oyuncu, “Aralık ayı gibi sete gireceğiz ve ocak sonu gibi de yayınlanmaya başlayacak. Sekiz ya da 10 bölümlük bir proje olacak” dedi. Sevilen oyuncu Büyükak dizisinin konuyla ilgili olarak “Bursa’daki hayatımla ve ailemle ilgili, komedi-dram türünde bir iş” diye konuştu.

Next Top Model

Dünyanın en fazla izlenen ‘model’ yarışmaları arasında yer alan “Next Top Model” orijinal isminde Exxen’de yer alacak. Next Top Model’i Burcu Esmersoy sunacak.

Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak’tan ortak proje

Exxen için bir dizi yazan İbrahim Büyükak, aynı zamanda Beyazıt Öztürk ile birlikte bir talk show sunacak. İki komik oyuncunun yer alacağı talk showun Beyaz Show formatından çok uzak olmamakla birlikte sürpriz bölümleri olacağı konuşuluyor.

Enis Arıkan yine şarkı yarışması sunacak

Exxen’in en büyük bombalarından biri ise, Acun Ilıcalı’nın da en büyük müzik zevki olduğu bilinen rap konusunda. Enis Arıkan’ın daha önce sunduğu şarkı yarışması performansı çok beğenildiği için bu kez de rap müzik yarışması yapılacak. Yarışmanın diğer bomba isimleri ise jüri koltuğuna oturacak olan Ceza ve Sagopa Kajmer.

Dadı

Gençlere özel içeriklere baktığımızda lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrenciyi anlatan Öğrenci Evi adlı bir yapım, üniversiteye giden Zeynep adlı karakterin para kazanmak için dadılık yaptığı Dadı adlı yapım 1 Ocak’tan itibaren Exxen platformunda yer alacak.

Eziklerin Savaşı

Exxen’in bir başka yapımı da sosyal medyada yaşanan zorbalığa dikkat çeken gençlik dizisi Eziklerin Savaşı. Dizide sosyal medya etkisi konu edilecek.

Yaş 17

Z kuşağının ilgisini Exxen’e çekmeyi hedefleyen Acun Ilıcalı’nın bir diğer projesi de Yaş 17. İki gencin aşkının anlatılacağı dizinin özellikle 8 ila 12’inci sınıf aralığındaki gençleri platforma çekmesi bekleniyor.

Sosyal medya fenomenleri Exxen’de

Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen’de özel şovlar hazırlayacaklar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir