Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City lige galibiyetle başladı: Goller Ozan Tufan ve Seri’den geldi

İngiltere Championship’in ilk haftasında Hull City, sahasında Bristol City’i 2-1 mağlup etti. Acun Ilıcalı'nın takımına galibiyeti getiren golleri 72’nci dakikada penaltıdan Ozan Tufan ve 90+4’üncü dakikada Michael Seri kaydetti.

featured

Hull City, Bristol City’i Ozan Tufan ve Seri’nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

İngiltere Championship’in ilk haftasında Hull City sahasında Bristol City’i konuk etti. Kingston Communications’ta oynanan karşılaşmada konuk ekip, 30’uncu dakikada Weimann’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Hull City, 72’nci dakikada Ozan Tufan’ın penaltıdan kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü ise 90+4’üncü dakikada bir dönem Galatasaray forması giyen Michael Seri kaydetti.

OZAN TUFAN İLK 11’DE BAŞLADI

Karşılaşmaya ilk 11’den başlayan Ozan Tufan, 73 dakika sahada kaldı. Öte yandan daha önce Türkiye’de Denizlispor’da forma giyen Estupinan da karşılaşmaya 11’de başlarken yerini 64’üncü dakikada Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen Tetteh’e bıraktı. Fenerbahçe’den kadroya dahil edilen Allahyar Sayyadmanesh 84 dakika görev alırken, bir dönem Galatasaray forması giyen Seri de 90 dakika sahada kaldı.

Hull City, Yeni Malatyaspor’dan Benjamin Tetteh’i transfer etti

Hull City, milli futbolcu Doğukan Sinik’i açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir