Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı ile ilgili bomba açıklamalar: “İlişkisi başlayınca nafaka almayı bıraktı”

featured

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Hürriyet gazetesinden Orkun Ün’e röportaj verdi.

Ilıcalı, röportajda iş hayatı, aşk hayatı ve Türk futboluyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Röportaja damga vuran kısım ise eski eşi Şeyma Subaşı’nın ilişkisi başladığında nafaka aldığını bıraktığını açıkladığı kısım oldu.

İşte Acun Ilıcalı’nın röportajından öne çıkanlar:

“All-Star için daha kimseye teklif götürmedik”

“Survivor” bu sene tatmin etti mi sizi?

– Fazlasıyla. Bütün “Survivor” tarihinin en yüksek oyları geldi. Çok heyecanlı bir seneydi, birinciyi kimse tahmin edemedi. Bizim tüm tahminler çöktü.

Peki seneye?

– All-star geliyor. Son zamanlarda bazı isimler hakkında “All-star’ı reddetti” tarzında haberler çıkıyor ama biz daha kimseye teklif götürmedik.

Ben sizi 4 yıldır tanıyorum. Son 2 yıldır çok mutlu olduğunuzu görüyorum. Sebebi Çağla Altunkaya mı?

– Öyleyim. Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. 2 yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum. Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti. Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz.

Peki ya Çağla’dan öncesi?

– İş hayatımdaki aşırı yoğunluk, özel hayatımda hep problem yarattı. Özel hayatta başarısızlıklar yaşadım. Ama bu sefer her şey çok güzel.

“Maçlar için büyük delilik yapacağım”

İşlere dönelim. Exxen nasıl gidiyor?

– Büyük hayallerle başladık Exxen’e ve hayalleri büyütmeye devam ediyoruz. 1 milyon aboneye dayandık. Çok mutluluk verici bir sayı bu.

Hedef Netflix’i geçmek mi?

– Netflix bizim dostumuz. Aramızda tatlı bir rekabet var. Geçersek mutlu oluruz. Birincilik, ikincilik fark etmez.

UEFA maçları artık Exxen’de yayınlanacak. Nasıl bir stratejiniz var?

– Maçlarda büyük delilik yapacağım. Bize futbol maçlarının maliyeti yıllık 30 milyon Euro’dan fazla olacak. Fiyatları çok uygun yaparak herkesin Exxen seyretmesini sağlayacağım.

Patron çıldırdı…

– (Gülüyor) Aynen… Aylık 25 TL’den başlayan fiyatlarla maç seyredilebilecek. Çok kazandığım zaman değil, daha çok insan seyrettiği zaman mutlu olan biriyim.

“Dominik’te plaj ve restoran açıyorum”

Dominik’te işletmeciliğe adım attığınızı duydum…

– Kendi çalışanlarımızı mutlu etme projemiz o. Orada şu an 1300 kişiyiz. Sıcağın altında ter döken kardeşlerimizin hayat standartlarını yükseltmek için sürekli projeler üretiyoruz. Dominik’in en güzel plajını açıp Acun Medya çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğiz.

Bu resmen hayallerde olacak bir şey, değil mi?

– Gurbette o kadar ter döken çalışma arkadaşlarımın bu işin kaymağını da yemelerini istiyorum.

“Şeyma durumu iyi olduğu anda nafaka almayı bıraktı”

Eski eşiniz Şeyma Subaşı gündemden hiç düşmüyor. Sevgilisiyle ayrılması haber, barışması ayrı haber. Siz neresindesiniz bu olayların?

– Olanlardan bilgim oluyor. Şeyma’yla çok iyi iki arkadaşız. Çocuğumuz var. Açık söyleyeyim, hatalarımdan kaynaklanan özel hayattaki başarısızlıkların faturasını ilk olarak kendime kestim. Bunun sonuçlarını da göğüslemek zorundayım. Bende şu yok: “İlişki yaşadık bitti, bir daha görüşmeyelim.” Şeyma’nın yaşadığı sorunlarda da yanında oluyorum.

Şeyma Subaşı hakkında son çıkan ayrılık haberlerinin ardından sizin ona İbiza’dan ev tuttuğunuz söylendi…

– Ben maddi konuları hiçbir zaman konuşmadım, konuşmam. Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. İbiza’dan ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok. Konu, bilinenin çok dışında. Bizim aramızda “Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı” diye bir durum da yok. Şeyma’yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim. Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana “Şu an paraya ihtiyacım yok” dedi. Zaten onun kafasında “Acun’dan şu kadar para alayım” diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır.

Bildiğim kadarıyla nafaka rekortmenisiniz. Zeynep Hanım’a verdiğiniz nafakayı da biliyoruz…

– Bu bana mutluluk veriyor. Çocuklarımın annelerine sağlayacağım iyi ortam, aslında çocuklarıma sağladığım ortamdır.

“Mesut Özil konusunda risk aldım”

Bir Fenerbahçeli olarak Mesut Özil transferinde önemli rol oynadınız ama aslında risk de aldınız bana göre…

– Fenerbahçeli taraftarların bir rüyası vardı. O da Mesut’un Fenerbahçe’ye gelmesi. Başkanımız bu konuda büyük çaba harcadı. Ben de Mesut’la olan dostluğumu kullandım ve o bu Mesut üzerinde ikna edici oldu. Çocukluğundan beri koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır Mesut. Çok ciddi teklifler varken güvenip Türkiye’ye geldi. Ben başka takım taraftarlarının bu olaya tepki göstereceğini zannetmiyorum. Benim Fenerbahçe’ye desteğim diğer takım taraftarlarına da örnek olmalı. Ben çılgın bir Fenerbahçeliyim, evet. Takımım için elimden gelen her şeyi yaparım, evet. Ama karşı takımlara olan saygım ve onlara karşı olan takdirim hiçbir zaman azalmadı, azalmayacak.

“Disneyland havuzu kuruyorum”

Dominik’te açacağınız beach ve restoran dışarıya açık olacak mı?

– Olacak, evet. Oradan ne kazanırsak… Kafamız o konuda rahat. Çok dert etmiyoruz para kazanma konusunu. Karayip kumunda La Romana’da efsane bir yer yakaladık. Kısa sürede tamamlanacak ve hizmete açılacak. Dominik’te başka bir dünya kurmaya karar verdim. Eve Disneyland havuzu yapıyorum. Tanıdığım tanımadığım bütün çocuklar gelsin ve saatlerce havuzda oynasınlar istiyorum.

Ufak bir “Survivor” parkuru da olacak o zaman?

– Yok, ufak olmayacak. Bayağı büyük bir havuz yapacağım.

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir