Acun Ilıcalı Survivor 2023 kadrosuna Cansu Tuman, Seçkin Piriler ve Zeynep Alkan dahil olduğunu açıkladı

Acun Ilıcalı yapımcısı olduğu Survivor 2023'ün kadrosunu geçtiğimiz günlerde açıklamaya başlamış ve Murat Eken, Berdan Mardini, Ümit Erdim ile Yusuf Güney'in kadroda yer aldığını duyurmuştu. Acun Ilıcalı bu dört ismin ardından Survivor 2023'ün kadrosunda yer alacak 3 ismi daha açıkladı. Seçkin Piriler, Zeynep Alkan ve Cansu Tuman, Survivor'da mücadele edecek.

featured

Survivor 2023 için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği 2023’de yarışması kesinleşen isimler arasında Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney vardı. Acun Ilıcalı bu sefer de kadın yarışmacılardan bazılarını açıkladı.

3 İSMİ DAHA AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin eski eşi ve iki çocuğunun annesi manken Seçkin Piriler‘in, ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan‘ın ve oyuncu Cansu Tuman‘ın ‘Survivor 2023’e gideceğini duyurdu. Ilıcalı yaptığı paylaşımda ‘Sevgili Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman #Survivor2023 kadrosuna dahil oldular, hepsine başarılar dilerim…’ ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur ile kısa sürede boşandığı eşi Mert Aydın’ın da yarışmaya katılacağı söylense de henüz konuya dair kesin bir açıklama yapılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir