Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin yeni sezon jürilerini açıkladı! İşte Hadise’nin yerine gelen isim…

featured

Acun Ilıcalı Haber Global’de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye’nin yeni sezon jüri kadrosuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı’nın ilk kez duyurduğu “Hadise bu sezon O Ses Türkiye’de yok” açıklaması sosyal medyada da çok konuşuldu. Medya kulislerinde beklenen ve herkesin kafasını karıştıran kulis dedikodularının sonunda Acun Ilıcalı’dan, katıldığı yayında ilk açıklama geldi.

HADİSE O SES RAP’TE

Acun Ilıcalı kendisine yöneltilen “Peki, geçen seneden olmayacak isimler ya da isim var mı?” sorusuna ise,

“Biliyorsunuz ki biz O Ses Türkiye’yi ikiye ayırdık. Bir de O Ses Rap var. Hadise’de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu hem de program çok baaşrılı oldu. Şimdi Hadise’yi O Ses Rap’te düşünüyoruz. Bir taraftan O Ses Türkiye için Hadise’nin yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise’nin yerini doldurmak kolay değil. Onun yerine birisini düşünüyoruz” şeklinde cevap verdi.

Acun Ilıcalı, Tv8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ilıcalı, O Ses Türkiye’den yeni planlarına kadar merak edilen her şeyi canlı yayında anlattı.

OĞUZHAN KOÇ O SES TÜRKİYE’DE

İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamaları:

Ebru ile daha önce anlaştık. O Ses Türkiye’de olacak zaten. 4. jürinin kim olacağına yarın karar vereceğiz. Halkın teveccühü Oğuzhan Koç olması ise, değerlendirebiliriz.

O Ses Türkiye jürisi eğlenceli olmak zorunda. Her futbolcudan teknik direktör olmayacağı gibi her şarkıcıdan da jüri üyesi olmuyor.Ben bu zamana kadar iyi jüriler yaptığımızı düşünüyorum. Murat Boz’u da öyle keşfettik. Ben bu kadar eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum.

Oğuzhan ile yarın görüşeceğiz. O bizim ailemizden biri… Oğuzhan sağolsun ‘Abi sen nasıl dersen öyle olsun’ diyen biri… Beyaz da olacak diye düşünüyoruz. Bunlar bizim kafamızdaki isimler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir