Acun Ilıcalı, Mehmet Şef arasında ipler gerildi! Ilıcalı, görür görmez şefi aradı

Acun Ilıcalı ile MasterChef’in ünlü jürisinin arasında iplerin gerildiği iddia edildi. İki ismin aralarının açık olduğu belirtilirken Ilıcalı’nın önceki gün ünlü şefi arayarak ayar verdiği ileri sürüldü.

featured

Masterchef‘te 18 kişilik ana kadronun oluştuğu şu günlerde yarışmanın babacan tavırları ile öne çıkan jürisi Mehmet Şef ile Acun Ilıcalı arasında kriz çıktığı iddia edildi. İddialara göre ikili arasında yaşanan krizden sonra Mehmet Yalçınkaya resti çekti. Konuşulanlara göre sert karakteri ile bilinen Mehmet Şef, son bölümlerde yarışmacıları uyararak, eleme için yarışan isimlere tarif verilmemesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Şef, Çağatay’ın bir başka yarışmacıya tarif vermesine daha fazla dayanamadı ve isyan etti.

ÇAĞATAY’A ÇIKIŞTI

Uyarılara uymayan yarışmacılardan Çağatay’ın bir başka yarışmacıya tarif vermesi bardağı taşıran son damla oldu. Üst üste uyarı alan Çağatay’a en sonunda Mehmet Yalçınkaya çok fena patladı ve Çağatay’a “Seni 5 kere uyardım değil mi? Tarif vermeyelim arkadaşlara diye defalarca kez söyledim! Alalım seni dışarı, çık dışarı” diyerek yarışmacıyı dışarı yolladı.

ACUN ILICALI, MEHMET ŞEF’İ ARADI

Atılan bir iddiaya göre Acun Ilıcalı, stüdyoda tüm yaşananları duydu ve sonrasında da Mehmet Şef’i aradı.Mehmet Şef’in yarışmacıya sert davranmasına ve dışarı göndermesine öfkelenen Acun Ilıcalı üstü kapalı ayar verdi.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın olay görüntüleri! Yıllar önce Yemekteyiz’de yarışmış

ARALARINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

Beş sezondur MasterChef jürisinde olan Mehmet Şef’in ise bu ayara çok bozulduğu ve ikilinin arasının şu sıralar açık olduğu yine konuşulanlar arasında.

 

 

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir