Acun Ilıcalı: “Ekstrem bir insanım, öğle yemeğini burada yiyip Hollanda’ya maça gidebiliyor ve gece Yunanistan üzerinden dönebiliyorum”

featured

Hürriyet Pazar’da Hakan Gence’nin Acun Ilıcalı ile yaptığı bir röportaj yayınlandı. Acun Ilıcalı’nın bu röportajdaki “Ekstrem bir insanım. Mesela öğlen yemeğini burada yiyip, akşamüstü Hollanda’da maça gidip, gece Atina’da ‘Survivor’ seçmeleri yaptıktan sonra Türkiye’ye dönebiliyorum.” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

İşte röportajın ilgili kısmı:

 

Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İşinsanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. Acun Ilıcalı’yla konuştuk.

Televizyon kanalı, sunuculuk, Hollanda’da futbol takımı, şimdi de dijital platform… Acaba biraz doyumsuz musunuz?

Doyumsuz demeyelim ama benim aynı şeyi yapmaktan sıkıldığım gerçeği var. Bünyem yeniliğe alıştı. O yüzden yenilik olmadığında bana bir daralma geliyor.

İşkolik misiniz?

Ağır bir işkoliğim.

Sizden şöhreti, çalışkanlığı ve varlığı çıkarsak geriye ne kalır?

İyi niyetli, kimseye zarar vermemek için özen gösteren, elinden geldiğince de insanları mutlu etmeye çalışan biri kalır. Elimdeki gücüm neyse onu kullanarak hep insanları mutlu etmeye çalıştım. Bunu bir görev gibi görüyorum.

O halde ‘Acun’ olmayı nasıl anlatırsınız?

Dışarıdan duruş olarak çok normal gibi duruyorum, bana baktığında “Bu adam normal” dersin ama derinlere indikçe tatlı bir deli görebilirsin, öyle bir yapım var.

Nedir delilikleriniz?

Ekstrem bir insanım. Yaptığım seyahat programları bile aklı başında birinin yapacağı şeyler değil. Mesela Hollanda’da maç varken öğlen yemeğini burada yiyip, akşamüstü Hollanda’da maça gidip, gece Atina’ya geçip orada ‘Survivor’ seçmeleri yaptıktan sonra Türkiye’ye dönebiliyorum. Bu hız herhalde çok sağlıklı birinin kaldırabileceği bir şey değil.

Böyle hızlı bir hayatın içinde ne kadar özgür hissediyorsunuz?

Dünyanın sayılı hızlı yaşayanlarından biri olabilirim. Ama kendi eğlence dünyamı bu hayatın içine entegre ettim. O yüzden bu aşırı telaşın içinde mutlaka yapılması gereken hobilerim oluyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir