Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor 2021 birleşme partisinde Jason Derulo sürprizi

featured

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde yarışmacılar market ve dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Daha sonra eleme adayı çıkarmak için yarışmacılar konseye geldi. Acun Ilıcalı burada yaptığı açıklamada birleşme partisine gelecek ünlü ismi Instagram hesabından paylaştığını ifade etti.

Survivor birleşme partisine sayılı günler kala Acun Ilıcalı detayları vermeye başladı. Daha önceki konseyde geçtiğimiz yılın şampiyonu Cemal Can’ın dj olarak partiye geleceğini söyleyen Ilıcalı yeni detayları da son konseyde verdi. Yarışmacılara yarın hangi ünlü ismin birleşme partisine katılacağını açıklayacağını ifade eden Ilıcalı, seyircilerin ise bugün Instagram hesabından bu kişiyi öğrenebileceğini belirtti.

Instagram hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı birleşme partisine Jason Derulo’nun geleceğini duyurdu. Ilıcalı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Swalla ve Savage Love şarkılarının arkasındaki büyük isim, dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, Survivor birleşme partisinde sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir