Acilde hiç kimsenin ilgilenmediği güzel kızın isyanı: ‘Aman deyim gitmeyin’

Arkadaşını Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesine götüren bir kadın isyan etti. ‘’Acilde hiç kimsenin ilgilenmediği güzel kız’’ başlığıyla paylaşılan videoda konuşan kadın, araç sürerken yaşadığı anları isyan ederek anlattı.

featured

Aracıyla seyir halindeyken video çekip sosyal medya hesabından paylaşan bir kadının görüntüleri gündem oldu.

Videoda arkadaşını hastaneye götürdüğünü iddia eden kadın, hemşirelerden peçete, su istediğini ve aldığı cevaplar karşısında şoke olduğunu söylüyor.

‘’AMAN DEYİM GİTMEYİN’’

Arkadaşına damar yolu açılırken de sorun yaşadığını ileri süren Melis Erkılıç adındaki sosyal medya fenomeni, ‘’Şaka gibi ya, denk gelirseniz aman deyim gitmeyin. Nasıl bir pandemi hastanesi ben anlamadım.’’ diyerek, isyan etti.

Instagram’da 250 binden fazla takipçisi bulunan Melis Erkılıç‘ın çektiği videoya, sosyal medyadan binlerce yorum yapıldı.

 

İşte videoyu çeken Melis Erkılıç’a gösterilen tepkilerden bazıları;

”Babanın uşağı mı var hastanede sana su taşıyacak? Evet kendi suyumuzu kendimiz para vererek alıyoruz. Peçete zaten yok. Kantinden alsaydın iki su arkadaşına herkes gibi. Git bakalım Avrupa’da bir hastaneye. Su iste hemşireden bakalım ne diyecek sana:))

Prensese gecenin 5 inde hizmet etmemişler kıyamam 24 saattir nöbet tutup saat sayan hemşire ayağına su getirmemiş ne üzücü.

Wifi şifresi istemiştim ben de hemşireden vermemişti. Nereye şikayet edebiliriz.

Ceza Kodu:73/c Ceza Tanımı: Seyir halinde cep veya araç telefonu ya da benzer haberleşme cihazlarını kullanmak. @EmniyetGM

Yeni dudak dolgusu yaptırmış kanamış orası geçmiş olsun

Çok merak ediyorum, bir şekilde karakola gitmek zorunda kalsa polis memurundan kendisine peçete getirmesini isteyebilir mi? Ya da su verin susadım diye zıplayabilir mi? Polis de devlet memuru, hemşire de? Ya da adliyede beklerken katibe soda getir der mi? En güzeli tapu :))

Bu hanım otele gittiğini mi sanıyor, soda nedir terlik nedir? Nasıl bir kafa yapınız var anlamak imkansız. Çoğu hastanede elzem ilaçların bir kısmı bulunamıyor, bu sebeple tedaviler zorlaşıyor. Siz kalkmış peçete vermedi, önüme getirmedi diye konuşuyorsunuz, yazık çok yazık.’’

İşte Melis Erkılıç’ın Instagram paylaşımları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir