Ablaya bayram ziyareti

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener’i Üsküdar’daki evinde ziyaret etti. Buluşmanın dikkat çeken detayı ise maskeli başlayan ziyaretin bahçede maskesiz sohbetle devam etmesi oldu.

KILIÇDAROĞLU EVİN ISITMA SİSTEMİNİ SORDU

Kılıçdaroğlu Akşener’e, evinin ısınma sistemini sordu. Akşener ise, evinin doğalgaz ile ısındığını ve ikinci derece tarihi eser sayıldığını söyleyerek, “Oğlan evlendi. Ben de kayınvalide olarak iki ileride bir yer var orayı aldık. Tarihi eser değildi ama sonra orası da tarihi eser sayıldı” dedi.

BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜLER

İki lider daha sonra ise baş başa bir görüşme de yaptı. Yapılan görüşmede iki liderin güncel konularda görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.

GÖRÜŞME 1 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ

İçeride yaklaşık 1 saat 15 dakika kalan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra evden ayrıldılar. Kılıçdaroğlu çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri kapıda uğurlayan Akşener, “Evimi ziyaret etmesi şereflendirdi bizi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Akşener, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı, evine döndü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir