Abdullah Avcı’dan Nwakaeme açıklaması: Duygusal bir insan

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A haber yayınından şampiyonluk serüveniyle ilgili açıklamalarda bulundu.

featured

Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olan Trabzonspor‘un teknik direktörü Abdullah Avcı, A Spor’un sorularını yanıtladı.

“Trabzonspor’a gittikten sonra pişmanlık kelimesini hiç yaşamadım.” diyen Abdullah Avcı, “Bilinç altımdan hiç böyle bir şey geçmedi. Trabzonspor’un gücü farklıdır, forması ağırdır. Trabzonspor, sahaya çıktığı zaman rakiplerine formasının ağırlığını hissettirir. Futbolcu ve teknik direktör olarak biliyorum.” dedi.

Geçen sezon yarışırken, gelecek sezonun planlarını yaptıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, “Fenerbahçe maçını kazansak, liderle aramızdaki puan farkı 3’e düşecekti ama oyun olarak gerçekçi değildi o zaman hedef. Son 7 senedir, Abdullah Avcı ve ekibi bu ligde yarışıyor. En fazla puan ortalamasına sahip teknik direktörüm.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor taraftarlarından Fenerbahçeli taraftarların ve çocukların olduğu otobüse saldırı

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş serüveni hakkında da konuşan Abdullah Avcı, “Başakşehir süreci, yeni kurulmuş bir takım. Yarışmış, Avrupa’ya gitmiş devamlı. Bu değersizleştirildi. Kazansan devlet kazandı olacaktı, kaybettiğin zaman Abdullah Avcı, kaybetti. Beşiktaş’ta iki yönetimle çalıştık, tarihi çok önemli olan, Süleyman Seba gibi başkana sahip olmuş bir camiada görev yaptığım için son derece mutluyum. Bunu her zaman söyleyeceğim. Bana çok önemli değerler kattı.” şeklinde konuştu.

UĞURCAN ÇAKIR VE NWAKAEME TAKIMDA KALACAK MI❓

“Uğurcan, kaptan olarak harika bir tablo çizdi.” diyen Avcı, “EURO 2020 onun adına başarılı geçmişken, başarısız gibi gösterildi. Bütün istatistikler bunu gösteriyordu. ‘Altay değil de neden Uğurcan oynadı’ dendi. Altay da Uğurcan da bu ülkenin çok değerli iki kalecisidir. Uğurcan Çakır’ın transferiyle ilgili benim bilgim dahilinde bir şey yok şu an ama B planımız var tabii ki bu konuda.” dedi.

Nwakaeme’nin duygusal bir insan olduğunu söyleyeyen Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, “Canı sıkkındı bir dönem. Annemi özledim dedi. 3 gün izin verdim. Milli Takım arasıydı. 1 gün sonra geldi. Ne oldu? dedim. 3 günün 2’si yolda geçecek ama dedi. 6 gün izin verdim. Gitti, geldi. Annem sana çok dua ediyor hocam’ dedi. Nwakaeme ‘Kalmak istiyorum’ dedi. Anthony Nwakaeme ile kulübün menfaatleri doğrultusunda görüşmeler devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi askıya alınan Edgar Ie için Abdullah Avcı, “Edgar’ın sağlık raporlarına bakacağız ve onunla ilgili bir karar vereceğiz. Bu sene belki 50 maç oynayacağız. Ön tarafta daha genç, daha atlet, iki tarafa da oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız olacak gibi duruyor.” dedi.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır şampiyonluk kupasıyla uyudu

“ÇALIŞTIĞIM EN YETENEKLİ OYUNCULARDAN BİRİ”

Dorukhan ve Abdülkadir Ömür’e ayrı bir parantez Avcı, “Dorukhan Toköz, bir hocanın cebinde olması gereken bir joker. Her şeyiyle, yüzde yüzle oynar. Abdülkadir Ömür, çalıştığım en yetenekli oyunculardan birisi. Başakşehir’de çalıştığı dönem Gael Clichy, ‘Bu nasıl bir oyuncu?’ dedi.” ifadelerini kullandı.

“ALİ KOÇ’A TEŞEKKÜR ETTİM”

“Sayın Ali Koç’un oyuna ve emeğine gösterdiği saygıdan dolayı teşekkür ettim.” diyen başarılı teknik adam, “Ondan sonraki konuşulanların içinde olmadım, olmayacağım. Ben Abdullah Avcı olarak herkese saygı göstereceğim. Aynı saygıyı bekleyeceğim. Ne hakem, ne başka konu.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir