Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’ı tercih etme sebebini açıkladı!

Galatasaray'la 3+1 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Abdülkerim Bardakcı, İstanbul'a yolculuğu öncesi transferi hakkında konuştu. Deneyimli stoper, "Çoğu kişi Okan hocayla çalışmak istiyordu. Bana da şimdi çalışmak nasip olacak" dedi.

featured

Konyaspor’dan Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, Okan Buruk ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi

Galatasaray’a 3+1 yıllığına transfer olan ve yarın sözleşme imzalamaya hazırlanan başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) konuştu.

“ÇOK ŞÜKÜR HEDEFLERİME ULAŞTIM”

Transferin gözde oyuncusu olan Konyaspor’un başarılı futbolcusu 27 yaşındaki Abdülkerim Bardakcı, artık Galatasaray forması giyecek. Sarı-kırmızılı kulüple 3+1 yıllığına anlaşan ve saat 23.50 uçağıyla İstanbul’a doğru yola çıkan Abdülkerim Bardakcı, sağlık kontrolünün ardından sözleşmeye imza atacak.

Abdülkerim Bardakcı resmen Galatasaray’da

Bu transferle birlikte hedeflerine ulaştığını belirten Bardakcı, şunları söyledi:
”Şu an değişik duygular içindeyim. Bildiğiniz gibi Konya, doğup, büyüdüğüm memleketim. Çok şükür hedeflerime ulaştım. Buraya (Konyaspor) para kazandırdığım içinde mutluyum. Çünkü benim futboldan para kazanmamı Konyaspor sağladı. Çok büyük bir camiaya gidiyorum. Türkiye’nin en büyük futbol takımlarından birisi. Tabii buradan buruk bir sevinçle ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

“OKAN HOCA İLE ÇALIŞACAK OLMAKTAN MUTLUYUM”

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’la bugün sözleşme imzalayan teknik direktör Okan Buruk ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Bardakcı, ”Okan hocayı çok seven ve beğenen birçok insan duydum. Çoğu kişi Okan hocayla çalışmak istiyordu. Bana da şimdi çalışmak nasip olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir