ABD’li kamyon şoförlerinden pandemi protestosu! Yolları kapattılar!

ABD'de pandemi tedbirlerini ve aşı zorunluluğunu protesto eden yüzlerce kamyon ve tır şoförü, Washington trafiğini adeta kilitledi.

featured

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler, birçok kesimin tepkisini çekmeye devam ediyor. Sıkılaştırılan tedbirler, zaman zaman protestolara yol açıyor. Pandemi kısıtlamalarına tepki gösteren gruplardan biri de ABD’li kamyon şoförleri oldu. ABD’nin başkenti Washington çevresindeki otoyolları kilitleyen yüzlerce tır ve kamyon şoförü, Joe Biden yönetiminin aşı uygulamalarını ve Kovid-19 tedbirlerini protesto etti.

AŞI ZORUNLULUĞUNU PROTESTO ETTİLER!

ABD yönetiminin aşı zorunluluklarını protesto eden ve ABD’nin farklı eyaletlerinden başkent yakınlarına yüzlerce tır ve kamyonla gelen sürücüler, Washington civarındaki yolları adeta kilitledi. Amerikan bayrakları ve kornalarıyla ilginç görüntüler oluşturan tır ve kamyonlarıyla sürücüler, geniş güvenlik önlemleri altında eylemlerini düzenledi.

“Halkın Konvoyu” adıyla çeşitli eyaletlerden yola çıkan tır ve kamyon sürücüleri, Kanada’daki “Özgürlük Konvoyu”na benzer şekilde yönetimin Kovid-19 kısıtlamalarına tepki gösterdi. Omicron vakalarının küresel çapta yarattığı panik, son aylarda tedbirlerin sıkılaştırılmasına neden olmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir