A Milli Takım otobüsünde olay yazı! “Fenerbahçe düşmanı Şenol Güneş”

featured

EURO 2020’de A Milli Takım grupta oynadığı 3 maçta 3 mağlubiyet alarak turnuvaya erken veda etti.

Büyük umutlarla EURO 2020’ye giden ve gösterilen performans nedeniyle herkesin tepkisini çeken A Milli takımda maç öncesi takım otobüsüne bırakılan not sosyal medyayı salladı.

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Takım’ın kaldığı otelin önündeki takım otobüsüne ‘Fenerbahçe düşmanı Şenol Güneş’ notuyla bir yazı bırakıldı.

Bu görüntü dün akşam A Milli Takım’ın 3-1 yenildiği maç sonrasında sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Turnuvaya Türkiye damgası

A Milli Takım grup maçlarında en kötü performansa imza atan takım olarak 2020 Avrupa Şampiyonası’na damga vurdu.

Düne kadar Danimarka ve Kuzey Makedonya ile birlikte puanı bulunmayan 3 ülkeden biri olan ay yıldızlılar, en kötü averaja sahip takım durumundaydı.

Tek golünü İsviçre’ye atan Milli Takım’ın dünkü yenilgisiyle birlikte averajı -7’ye kadar geriledi. 0 puanı sahip diğer 2 takımdan Danimarka 1 kez gol sevinci yaşarken, 3 kez topu ağlarında gördü. Kuzey Makedonya ise 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 gol yedi.

Bizim Çocuklar bu değil! Bunlar #BizimRuhsuzlar

‘Turnuvanın en kötü takımı’ unvanını pekiştiren A Milliler’in bu durumdan kurtulabilmesi için B Grubu’nda Danimarka’nın son maçında Rusya’ya 6 farklı kaybetmesi, C Grubu’nda Kuzey Makedonya’nın da Hollanda’dan en az 5 farklı yenilgi alması gerekiyor.

2 kez sıfır çeken 2. takım

Türkiye, iki farklı Avrupa Şampiyonası’nda (1996 ve 2020) 3. grup maçını da kaybederek turnuvaya veda eden ikinci ülke oldu. Diğer ülke ise 1988 ve 2000’de sıfır çeken Danimarka.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir