88 yaşındaki Fadime Arslan’ı döven gelinden Müge Anlı’da utanmaz savunma: “Vicdanım rahat, 40 yıl baktım”

featured

Manisa’nın Selendi ilçesi merkezine 25 kilometre mesafedeki kırsal Rahmanlar Mahallesi’nde, oğlu İdris Arslan ve ailesiyle yaşayan 9 çocuk, 25 torun sahibi Fadime Arslan, 11 Mart’ta hayatını kaybetti. Son 6 aydır yaşlılığa bağlı sağlık sorunları olduğu, yürüme ve görme güçlüğü gibi sorunları bulunduğu öğrenilen Arslan, Rahmanlar Mahalle mezarlığında toprağa verilmişti.

Evdeki tüm olaylara şahit olan evin gelini Fidan Arslan’ın şiddet anlarını kameraya almasıyla işin gerçek yüzü ortaya çıktı. Müge Anlı’ya başvuran aile üyeleri Fadime Arslan’ın mezarının açılması için yetkililere başvurdu. Şiddet görüntüleri ise Müge Anlı’da saniye saniye ekranlara geldi.

Müge Anlı Fadime Arslan olayı nedir? Gelini tarafından öldüresiye dövülen 88 yaşındaki Fadime Arslan şiddete mi kurban gitti?

İşkenceci gelin Fadime Arslan, Müge Anlı’nın programında canlı yayına bağlanarak akıl almaz bir şekilde kendini savundu.

İşkenceci gelin, “Vicdanım rahat. Ben 40 senedir bakıyorum. Bunlar beni tuzağa düşürmüş. Ben yapmadım. Görümcelerime götürün dedim götürmediler. Ben iyi baktım, elimden geldiği kadar yaptım. Fidan Arslan’ı ben böyle bilmiyordum. Bu bana iftira. Çayını da verdim, yemeğini de verdim. Görümcelerime yazıklar olsun, 40 senedir bakıyorum.” şeklinde konuştu.

Stüdyoda bulunan işkenceci gelinin oğlu Mehmet Arslan ise, görüntülerin her şeyi ortaya çıkarmasına rağmen eşi Fidan Arslan’ı savunmak yerine annesini savundu. Stüdyoda gergin anlar yaşandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir