6’lı masada başörtüsü kavgası! CHP’li Çapan’dan İYİ Parti’li İbrahim Özkan’a: Yaptığın politik fırsatçılıktır, masaya zarar verme!

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan isim vermeden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi, sosyal medyada ortalık karıştı.

featured

CHP’li Çetin Çapan, İYİ Partili Özkan’a sert bir cevap verdi. Özkan’ın Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışına yönelik “Günün mesajı! Siyasi rakiplerle mücadele stratejisinde; zayıf yönleri üzerine gitmek varken, en güçlü olduğu alana girmek siyasi harakiridir.” sözlerine yanıt veren Çapan, Özkan’ı ittifak ruhuna yakışmayan hareketlerde bulunduğu konusunda uyardı.

Özkan’ın tweetini alıntılayarak cevap veren Çapan, “İbrahim bey, bu üslupla Kemal beyi kastettiğiniz çok açık! Onca yıllık bir önyargı bagajını boşaltma çabasındaki samimi bir insana bu lafı söylemek; en basit dille “politik fırsatçılıktır! Mesajı anlamamış kimselerin 3 oyu için, yılların emeğine (masaya) zarar veriyorsunuz!” dedi.

FIRSATINI BULSAK DA GOL ATSAK KAFASI

Çapan bu paylaşımının altına da “Biz, hata bile yapsa sayın Akşener’le ilgili bir söz etmeyiz. Olmaz ama; ayıp olsa ayıbı örteriz! Bizim ittifak anlayışımız budur! Sizde ise tam tersi, bir fırsat bulsak da gol atsak kafası görüyorum! Bunun adı, dediğim gibi “politik fırsatçılıktır,” kimden öğrendiniz bu işleri?” ifadeleriyle Özkan’ın altılı masaya zarar veren bir açıklama yaptığını savundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir