MasterChef Türkiye’de kim kazandı? 5 Ekim 2022 MasterChef dokunulmazlığın sahibi kim oldu?

MasterChef Türkiye'de takım oyunu heyecanı yaşandı. Yeni haftanın kaptanlarının belli olmasının ardından mavi ve kırmızı takım olarak ikiye ayrılan takımlar ikinci kez karşı karşıya geldi. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı? 5 Ekim 2022 MasterChef dokunulmazlığın sahibi kim oldu, eleme adayı hangi isim oldu. İşte MasterChef'te kazanan takım...

featured

MasterChef Türkiye’de takım oyunu heyecanı yaşandı. Yeni haftanın kaptanlarının belli olmasının ardından mavi ve kırmızı takım olarak ikiye ayrılan takımlar ikinci kez karşı karşıya. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı? 5 Ekim 2022 MasterChef dokunulmazlığın sahibi kim oldu, eleme adayları belli oldu mu? İşte MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar…

Bu akşamın yemeği, Karadeniz mutfağı olurken jüri üyeleri yarışmacılardan, kara lahana sarması, hamsili pilav, ısırgan otu yemeği, fındıklı ev baklavası yapmalarını istedi.

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ikinci kez karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan, Karadeniz mutfağına özgü yemekler yapmalarını istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci takım oyununun galibi mavi takım oldu.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Jüri üyeleri kırmızı takımdan, gulaş yemeğinin içinde 18 adet ürün olduğu belirtildi. MasterChef jürisi, tadarak içerisindeki ürünleri tespit etmeye çalışacak yarışmacılardan aynı yemeği yapmalarını istedi. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Görkem bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığın sahibi Görkem 3. eleme adayı olarak Gamze’yi seçti. 4. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Tayfun oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haftanın eleme adayları henüz belli olmadı. Dokunulmazlığın sahibi 1. eleme adayını belirlerken. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda belli olacak. Eleme potasına giden yarışmacılar açıklandığında gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Ekim 2022 MasterChef yeni takımlar nasıl oluştu?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir