47’lik Pınar Altuğ mini şortu ile yaktı geçti! ‘Maşallah bacaklar sütun’

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, yaptığı sporun meyvesini topluyor. Düzgün fiziğiyle sosyal medyayı kasıp kavuran Pınar Altuğ, 47 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle genç kızları kıskandırdı. Son olarak mini şortu ile spor yaparken çekildiği fotoğrafları paylaşan Pınar Altuğ'a "Maşallah bacaklar sütun" yorumları yapıldı.

featured

Pınar Altuğ‘un “iyi haftalar pozu” sosyal medyayı salladı. Spora büyük bir zamanını ayıran, güne sporsuz başlamayan Pınar Altuğ’un kaslı bacaklarına “Maşallah bacaklar sütun” yorumları yağdı. “Çocuklar Duymasın” dizisiyle yıldızı parlayan, her hareketiyle ve açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor.

Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde yoga kampında paylaştığı kareler ile ilgi odağı olmuştu.

47 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle genç kızları kıskandıran güzel oyuncunun, spor taytı ile amuda kalktığı anlar büyük ilgi görmüştü.

Son olarak Pınar Altuğ mini şortu ile sosyal medyayı salladı. Güzelliğiyle dikkat çeken Pınar Altuğ’a övgü dolu yorumlar yağdı.

Pınar Altuğ’un kızı Su Atacan bacak açma hareketiyle ağızları açık bıraktı! Annesinin izinde…

Instagram hesabınan yoga kampında çekilen fotoğraflarını paylaşan Pınar Altuğ, amuda kalktığı fotoğrafındaki fit vücuduyla herkesi kendine hayran bırakmıştı.

47 yaşındaki Altuğ’u görenler, ünlü ismi yorum yağmuruna tutarken, “Şaka gibi bu şekilde fit ve genç kalabilmek. Helal olsun!” yorumu dikkat çekti.

Paylaşımına, “Kız arkadaşlar çok kıymetlidir. Hele onlarla anılar eklemek daha da kıymetli.” notunu düşen Altuğ, kısa sürede gündeme oturmuştu.

İşte Pınar Altuğ’un spor kombiniyle amuda kalktığı o anlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir