Metro karanlığa gömülünce CHP'li seçmen İmamoğlu'na isyan etti: 'AK Parti yönetiminde böyle mağdur edilmedik'

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yönetimindeki mega kentte skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Yakacık-Adnan Kahveci ve Kartal durakları arasında bozulan M4 Kadıköy-Tavşantepe metro hattı bozuldu, yolcular karanlığa gömüldü, işlerine geç kaldı. Sosyal medyada olayın fotoğraflarını paylaşarak İmamoğlu’nu desteklediğini söyleyen bir kullanıcı ise AK Parti döneminde böyle art arda mağduriyetler yaşanmadığını vurguladı.

featured

Bakımsız İETT otobüslerinin arızalandığı, vatandaşların otobüsleri ittirdiği görüntülerin ardından İstanbul’da yeni bir skandal daha patlak verdi. M4 Kadıköy-Tavşantepe metro hattı, sabah saat 9:56’da Yakacık-Adnan Kahveci ve Kartal durakları arasında bozuldu. Bozulan metro, 10:08’e kadar hareket edemedi.

VATANDAŞ İŞİNE GEÇ KALDI

Ekşi Sözlük’te bir kullanıcının paylaştığı bilgilere göre; yaklaşık 3-4 defa teknik arıza anonsunun geldiği metroda ışıklar defalarca açılıp kapandı. Ne olduğundan habersiz bekleyen vatandaşlar, işine geç kaldı.

İstanbullu kuyrukta, İBB tatilde! Metrobüsten sonra şehir hatları vapurlarında da seferler aksadı

HER FIRSATTA ZAM YAPMAK İSTEYEN İBB, BAKIMLARI USULÜNE UYGUN YAPTIRIYOR MU?

Ekşi Sözlük’te başlığı açan kullanıcı, kendisinin de CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini söyleyerek, AK Parti döneminde ulaşımda böylesine mağdur edilmediğinden yakındı.

Kullanıcının, ‘’Her fırsatta İETT ücretlerine zam yapmak isteyen İBB, otobüs ve tren bakımlarını usulüne uygun yaptırıyor mu? Bu kadar sık arızanın sebebi nedir? AKP yönetiminde ulaşımda böylesine ardı ardına mağdur edilmedik; benim de desteklediğim, İmamoğlu varsa çözüm var diye gelen belediye başkanının popülist hareketlerine son verip ulaşım sorunlarına son vermesi de en büyük temennim kendisi için.’’ sözleri ise dikkat çekti.

İşte rezaletin görüntüsü:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir