Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mavi tik açıklaması: ‘Elon Musk ile ücreti görüşebiliriz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'da mavi tik için aylık 8 dolar isteyeceklerini açıklayan Elon Musk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan ‘’Mavi tik diplomasisi yürütebiliriz’’ dedi.

featured

Dün akşam A Haber ve ATV ortak canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter‘ın yeni patronu Elon Musk ile mavi tik (doğrulama rozeti) için talep edilen aylık 8 dolarlık ücret konusunda pazarlık yapabileceğini söyledi.

Bildiğiniz üzere geçen hafta Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan Musk, mavi tik rozetinin de dahil olduğu Twitter Blue hizmeti için aylık 8 dolar ücret alacaklarını açıklamıştı. Programda Erdoğan’a bu konuyla ilgili fikirleri soruldu.

“ELON MUSK İLE MAVİ TİK DİPLOMASİSİ YÜRÜTEBİLİRİZ”

Yaklaşık bir yıldır Elon Musk ile görüşemediklerini söyleyen Erdoğan, bu aralar Twitter’dan dolayı bir görüşme yapabileceklerini belirtti. Mavi tik için belirlenen 8 dolarlık ücret sorulduğunda ise Cumhurbaşkanı şakayla karışık şu ifadeleri kullandı:

“Belki biz farklı olabiliriz. Onunla bir diplomasi yürütebiliriz”

“BELKİ BİZ FARKLI OLABİLİRİZ. ONUNLA BİR DİPLOMASİ YÜRÜTEBİLİRİZ”

Elon Musk kısa süre önce yaptığı açıklamada mavi tik rozetine sahip kullanıcıların yüzde 50 daha az reklam göreceğini, daha uzun videolar ve sesler yayınlayabileceklerini ve aramalarda/bahsetmelerde daha önde yer alacaklarını duyurmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir