Eyüpsultan’da ailesinin yanında 7 kişiden dayak yiyen adam ucuz kurtuldu

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. 7 kişi, 1 adamı minibüsten inerek dövdü. Ailesinin yanında dayak yiyen adam ise daha sonra arabasına atlayarak yoluna devam etti.

featured

Yol verme kavgası nedeniyle çıktığı iddia edilen bir kavga izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde ailesi yanındayken arabasından inerek yanından geçtiği minibüse doğru hakaret ederek giden adam, minibüsten inen 7 kişiden dayak yedi.

Çevredekilerin güçlükle araya girmesiyle olay daha fazla büyümedi. Zorla aracına bindirilen adam bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Hırsını alamayan karşı grup ise kavga ettikleri adamın arabasına tekme ve yumruklar atarak zarar verdi.

İşte ailesinin yanında dayak yiyen adamla ilgili yapılan o yorumlardan bazıları;

az önce instagram’da denk geldiğim sinirlerimi hoplatan hadise. evveliyatı bilinmemekle beraber trafikte ailesi arabadayken inip kafa tuttuğu minibüsten 7 adamın saldırısına uğradı adam. arada oğluna atılan tekmeler canımı çok yaktı.

dayak atanın eline sağlık. arabada ailen varken davar gibi inersen arabadan kusura bakma da haketmişsin. dayak atanı savunduğum falan da yok. onun da amk.

“biz görgülü insanlar normal zamanda da böyle arabadan inmiyoruz. tek başına dalsa da 40 kişiyle dalsa da fark etmez. iki taraf da davar. ama sırf dayak yedi diye üzülecek halimiz de yok. arabadan indikten sonra ne bekliyordu? tamam abi deyip gitmelerini mi? öncelik aileni korumak mı trafikte davar davar atar gider yapmak mı? hiç kusura bakma da dövenlerin eline sağlık.”

“eyüpsultan az önce dar yolda yol verme yüzünden siyah araçtaki kişi gürültülü bir şekilde indi minibuse doğru yürüdü minibus şöförü alttan aldı fakat içindeki kişileri tutamadı 7 kişi tek bir adamı dövdüler karısı ve çocuğunun yanında”

ne kadar delikanlılar 7 kişi bir adama girmişler. haysiyetsizler.

vay anasına ya. bir dolmuş dolusu adam bir adamı araya alıp dövmüş. bizim coğrafyanın kültüründe eşinin ya da çocuğunun yanında bir adamın gururu kırılmasın diye tartışılmaz. bunlarda ne şeref var ne haysiyet. allah’tan bazıları insaflı çıkmış da ayırmışlar. yazık çok yazık.

şu var, eğer o ilk saldıran eleman tek olsaydı, çok temiz dayak yiyecekmiş. adam direkt yere serdi at kafasını. helal olsun.

yanında ailen varsa da yoksa da en haklı sen de olsan, o arabadan inmeyeceksin. belki john wick falansan olabilir o kadar. üzücü görüntüler. insanlar aşırı sinirli.

hukuki yaptırımın uygulanmasını rica ettiğim video. yedi kişi(saymadım) dalmanın hiç bir şekilde açıklaması olamaz. maçan yetiyorsa tek dal. ailesini de karıştırma. arabada ailen varken diklenme demiş yazarın biri. dayak atanın eline sağlık demiş bi’ de. darısı başına o zaman.

keşke tek başına olan kişinin silahı olsaydı da şu kımıl zararlısı parazitlere sıksaydı. 7 kişiden herhangi birine üzülen olur muydu? aksine istatistiksel olarak sokak ve trafik güvenliğine katkı sağlamış olurdu. halkı illegal bireysel silahlanmaya yönlendiren görüntülerdir. 7 kişinin hepsi yakında adli kontrolle serbest bırakılacaktır.

yedi kişi bir kişiye girse de dayak yiyenin de aynı kumaştan olduğunu düşündüğüm durum.

lutfen saygideger emniyet yetkilileri, guzel ulkemin savci ve hakimleri, ve kanun koyucu vekilleri; sizler elinizdeki kanuni inisiyatifleri ust sinirdan kullanmadiginiz surece basta trafikte ve aile icinde olmak uzere siddetin toplumdaki yansimalarini boyle vah cekerek izleyecegiz. yaptirimsiz kalip yarin bir baskasina daha saldirabilecegini ve onun sonrasinda da yaptirim gormeyecegini bilen kisi, kisiler ve gruplar huzursuzluk cikarmaya, suc islemeye meyillidir. bu suclarin artmasi ile toplumun yozlasmasi ve huzursuzluk ortami olusmasi ise kuvvetle muhtemeldir. burada bunu engellemeye yetkisi olan kim ise sorumlulugu da onda olacaktir. sorumlulugun yerine getirilmesi dilegiyle…

kaşınma git işte yoluna niye arabadan inip atarlanıyorsun. dayakla kurtulmuş en azından. insanların ruh hali bozuk.

Antalya’da cinayet gibi kaza! Dayak yedikten sonra yerde yatan Çağrı Aktaş’ı taksi ezdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir