23 yaşındaki AK Parti MYK Üyesi Hatice Merve Tatar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte aşı oldu!

featured

Aşı kampanyasının teşvik edilmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Merkez Karar’daki milletvekili arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım burada aşıları yaptırdık, yaptırıyoruz. Başta tüm siyasi liderler olmak üzere, tüm milletvekillerimiz olmak üzere, lider kadrolar olmak üzere bu kampanyayı güçlü kılma noktasında onların da belirlenmiş olan aşılanma noktalarında bu aşıyı teşvik ederlerse çok çok isabetli olacağına inanıyorum” dedi.

Erdoğan’ın aşı olduğu görüntüler canlı olarak paylaşılmazken, Erdoğan, Telegram kanalından yaptığı ilk açıklamada “Ben de aşı oldum… :)” mesajını paylaştı. Daha sonrasında Twitter hesabından o anların fotoğraflarını paylaşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

23 yaşındaki AK Parti MYK Üyesi Hatice Merve Tatar’ın da bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Covid-19 aşısı olması tepki çekti.

Öte yandan Karar gazetesi yazarı İbrahim Kiras da, devlet yöneticilerinin herkesten önce aşı olmasını şöyle eleştirdi:

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir