3 gol yedik ama ezilmedik! A Milli Takımımız, Lüksemburg’la 3-3 berabere kaldı…

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’taki 5. maçında Lüksemburg'u konuk ediyor. İlk 4 maçını 12 puan ile lider olarak geride bırakan Ay-Yıldızlılar, maçı kazanması durumunda B Ligi’ne yükselecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşen maçın canlı skor takibi haberimizde...

featured

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’ndeki 5. oyununda Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı ve gruptaki ilk puan kaybını yaşadı.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Takımımız, 5. karşılaşmasında Lüksemburg’u konuk etti. İlk 4 maçını 12 puan ile lider olarak geride bırakan Stefan Kuntz yönetimindeki Milliler, 1 puanı son anlarda kurtardı. Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan ve Tobias Stieler’in yönettiği 90 dakikayı 3-3’lük eşitlikle tamamlayan Milli Takımımız, B Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.

13 puanda yükselen ve liderliğini sürdüren Ay-Yıldızlılar’ın gollerini; 16. dakikada Cengiz Ünder (Penaltı), 39. dakikada Maxime Chanot’dan (Kendi kalesine) ve 87. dakikada İsmail Yüksek attı. Milliler, 25 Eylül’de Faroe Adaları’na konuk olacağı maçta C Ligi Grup 1’i tamamlayacak.

3 isabetli şutla 3 gol bulan Lüksemburg’a 1 puanı getiren sayılar; 8. dakikada Marvin Martins, 37. dakikada Danel Sinani ve 69. dakikada Gerson Rodrigues’ten geldi. 8 puana yükselen Lüksemburg, 5. haftayı 2. sırada tamamladı.

Grupta oynanan diğer maçta Litvanya ile Faroe Adaları, 1-1 berabere kaldı.

 

İlk 11’ler belli oldu! A Milli takımın konuğu Lüksemburg

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir