‘2023’te Lozan bitince pamuk madeni çıkaracağız’

Sokak röportajlarında yine ilginç bir olaya daha şahit oldu. ‘’2023'te Lozan bitince pamuk madeni çıkaracağız’’ diyen adam, CİMER’in konuyla ilgili sorulan soruya verilen cevaba inanmayarak, ‘’Yanıltmak için söylemişlerdir. Gizli silahlarımız var bizim.’’ dedi.

featured

Lozan’ın gizli maddeleri olduğu yıllardır inanılan bir efsane. 2023’te 100. yılına giren Lozan Antlaşması’yla birlikte 100 yıldır çıkaramadığımıza inanılan madenlerin çıkarılmaya başlanacağı efsanesine inananlar da oldukça fazla.

Öyle ki bir sokak röportajında konuşan vatandaş, 2023’te Lozan Antlaşması’nın bitmesiyle Türkiye’nin madenlerini kazmaya başlayacağını söyledi.

Lozan Barış Antlaşması’nda gizli madde var mı? CİMER’den flaş yanıt!

PAMUĞUN MADENDEN ÇIKARILDIĞINI SANIYOR…

Öte yandan pamuğun madenlerden çıkarıldığını zanneden vatandaşın inandıkları hem güldürdü hem de hayrete düşürdü.

İşte, ‘’2023’te Lozan bitince pamuk madeni çıkaracağız’’ diyen adamla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

2023’te lozan’ın biteceğine inanıyor, lozan bitince madenlerimizi çıkaracağımıza inanıyor, pamuğun yeraltından çıkan bir maden olduğunu düşünüyor, türkiye’nin çok gizli silahları olduğunu söylüyor. ama cimer’in “lozan antlaşmasında madenleri çıkarmamıza bir engel yoktur” cevabına inanmıyor.

hangi cehalet ile savaştığımızı göstermesi açısından güzel video.

lan hadi lozan’ın gizli maddeleri goygoyuna inanacak kadar gerizekalı olabilir diyorum üstüne pamukun yeraltından çıkarılan bir maden olduğunu zannedecek kadar embesil olduğunu farkediyorum. nereden tutsan elinde kalıyor.

bak recep tayyip erdoğan gelse ve anlatsa yine ikna edemez. kendini öyle inandırmış bir tip. cumhurbaşlanlığı iletişim merkezi cevabına rağmen “insanları yanıltmak için yapmış olabilirler elimizde çok güçlü silahlar var çünkü” diyor. her şeye yanlış da olsa bir cevabı var. allah akıl fikir versin.

adam ölülerin g*tüne pamuk tıkadıklarını duymuş olmalı. ölürüm de pamuk bulamam diye dert etmiş.

ne güzel demiş miandji; “beyin bir donanımdır, herkeste vardır. akıl bir yazılımdır, herkeste yoktur.”

beyler olay cahillikten de öte. yani hani bir şeyi bilmezsin tamam. savunursun da ona da tamam. kanıtlara rağmen fikrini aynı şekilde savunmak, anasının…

fake gibi gelen röportaj. yirmi liraya bakırköy’de istediklerini söylettiklerine tanık olmuştum. bu kanal değildi ama. bazı kişiler de birkaç farklı sokak röportajında farklı şeyleri savundular geçmişte. bir bunlar bir de chp’ye sert sallayanlar olduğunda videonun izlenmesi çok oluyor.

jelibon’un maden olduğunu zanneden ex belediye başkanı melih varken şaşırtmamıştır.

‘Adıyaman’da 6 milyar dolarlık jelibon bulundu’ sözlerini gerçek sanan Melih Gökçek sosyal medyanın diline düştü: ‘Lozan Antlaşması…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir