2023 Survivor yarışmacısı Berdan Mardini’den ‘ben gidiyom’ paylaşımı

Şarkıcı Berdan Mardini, sosyal medya hesabından valizle çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Mardini,"Survivor'a gidiyorum, dönünce görüşürüz" paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü.

featured

Tarzı ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Berdan Mardini, Survivor 2023’e gidiyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim takım elbise ve valizle fotoğraflarını paylaşarak Survivor’a gideceğini söyleyerek takipçilerine veda etti.

VEDA PAYLAŞIMI İÇİN ÖZEL ÇEKİM YAPTIRDI

Valiz, bisiklet ve takım elbise giyerek fotoğraf çekimi yaptıran Mardini, pozlarını ‘Survivor’a gidiyorum, dönünce görüşürüz. Hazırlıklar tamamlandı’ notuyla paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede yorum yağmuruna tutulurken fotoğraflar da sosyal medyada yayılmaya başladı.

POZLARI ALAY KONUSU OLDU

Berdan Mardini’nin pozları kısa sürede alay konusu olurken yorumlar da dikkat çekti. Şarkıcının daha önce taytla verdiği pozları hatırlatan kullanıcılar, paylaşıma ‘Valize kaç tayt sığdırdın’ ve ‘Almanya’ya işçi olarak gidiyor gibisin’ yorumları yapıldı.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Ailesi aslen Mardinlidir.

Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi.

Diyarbakır’da başladığı ilkokul eğitimine Isparta’nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı.

Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar’da Süleyman Nazif Lisesi’nde sürdürdü.

Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı. Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

BERDAN MARDİNİ EVLİ Mİ

Berdan Mardini, 13 Ocak 2010 tarihinde Fatoş Mardini ile nikah masasına oturdu.

Miran adında bir oğlu, 8 yaşında Ezmira adında bir kızı vardır.

29 Mart 2021 tarihinde Fatoş Mardini ile boşandı.

Sırp sevgilisi Morena Taraku ile birlikte olduğu bilinmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir