2022 YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2022 YDS cevap anahtarı kitapçığı

YDS/2 ÖSYM tarafından bugün yapıldı. Sınava giren adaylar sorumlu oldukları alanlardan soruları cevapladılar. Peki, YDS soruları ve cevapları yayınlandı mı? ÖSYM YDS 2022 soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

featured

Yabacı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ÖSYM tarafından 23 Ekim 2022 Pazar günü yapıldı. Adayların katılımı ile gerçekleşecek olan sınav, saat 10.15’te başladı. Adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına ve salonlarına alınmadı.

YDS SINAV SÜRESİ NE KADAR, KAÇ DAKİKAYDI?

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı, saat 10.15’de başladı ve 180 dakika sürdü. Sınav evrakı dağıtıldıktan sonra adayların, sınav süresinin ilk 135 dakikası tamamlanmadan ve sınavın son 15 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri mümkün olmadı.

YDS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BİTTİ?

Sınav bugün saat 13.15’te son buldu. Sınavda 180 dakikada cevaplanması gereken 80 soru soruldu.

YDS SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) soruları ve cevapları ÖSYM’nin internet adresinden erişime açıldı. 23 Ekim tarihinde gerçekleşen YDS maratonunda Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça testleri tamamlandı. Sınav sonrası ÖSYM yayınladığı duyuru ile YDS cevap anahtarı kitapçığını “osym.gov.tr” internet adresinden adayların erişimine açtı.

YDS soruları ve cevapları için tıklayınız.

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YDS sonuçları, ÖSYM’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre 8 Kasım tarihinde erişime açılacak. Ancak önceki sınavlarda olduğu gibi sürecin erken tamamlanması halinde YDS sonuçları daha erken bir tarihte de erişime açılabilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir