2022 Mevlid Kandili mesajları ve sözleri! Resimli ve dualı Mevlid Kandilli mesajları

Müslümanlar için mübarek gecelerden biri olan Mevlit Kandili geldi, çattı. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) doğduğu gece yine okunacak dualar ve yapılacak ibadetlerle en güzel şekilde geçecek. Mevlid Kandili için en güzel mesajları ve resimleri sizler için derledik. İşte, 2022 en yeni, resimli kandil mesajları...

featured

Mevlid Kandili mesajları ve sözleri 2022 en yeni seçenekleriyle derlendi. Rebiülevvel ayının 12. Gecesi olarak idrak edilecek Mevlit Kandili Hz. Muhammed’in doğum günü olarak biliniyor. Böylece Salavat dolu görseller ve dini sözler en çok araştırılanlar arasında yer aldı.

Kandiliniz Mübarek Olsun mesajı göndermek isteyen Müslümanlar ayetli, hadisli ve dualı seçenekleri tercih ediyor. İşte, en güzel resimli Mevlid Kandili mesajı, dini sözler ve görseller…

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınız Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek gecenin feyzi üzerinize rahmeti geçmişinize bereketi evinize nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun, kandiliniz mübarek olsun!

Yüce Allah’ım, nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlid Kandili”nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çeki düzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Mevlid kandiliniz mübarek olsun!

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Allah’a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir.” Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Kandiller! -Bugün alnımız secdeye gidiyorsa, senin sayende ya Râsulallah . Senin doğuşunu kutlamaz mı bu dünya.. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

 

“Yetimi kendine yakın tut. Başını elinle okşa ve onu sofrana oturt. Böyle yaparsan, kalbin yumuşar ve hacetin görülür.” Mübarek Mevlid Kandiliniz mübarek olsun…

Ne zaman ki iyiki’lerimiz keşke’lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki’lerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.

Mevlid Kandili 2022 ne zaman, ayın kaçında? 2022 Mevlid Kandili’ne kaç gün kaldı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir