2022 Efsane Kasım indirimleri ne zaman başlıyor? İşte Trendyol, Hepsiburada Efsane Kasım indirimleri

2022 yılı Efsane Kasım indirimleri için vatandaşın heyecanlı bekleyişi devam ediyor. İndirimli alışveriş günleri, ülkemizde de ilgi çekiyor. Trendyol, Hepsiburada Efsane Kasım indirimlerini kendi istekleri doğrultusunda hazırlıyor. Peki, efsane Kasım indirimleri ne zaman başlıyor? İşte Trendyol, Hepsiburada Efsane Kasım indirimleri...

featured

Ülkemizde de bu tarihlerde pek çok online satış sitesi ve kurumsal firma indirimler yapıyor. Türkiye‘de Black Friday, Efsane Cuma, Muhteşem Cuma gibi isimlerle adlandırılıyor. Bu alışveriş günleri firmalara göre değişkenlik gösterse de genel olarak Efsane Cuma 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.

2022 EFSANE KASIM İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Efsane Kasım, Hepsiburada’nın ürünlerini en uygun fiyatlarla sunduğu bir kampanyadır. Efsane Kasım ne zaman başlar ve ne gibi avantajlar sunar sorularına cevap arıyor olabilirsiniz. Kasım ayının ilk haftasında başlayan bu kampanyayla birlikte farklı kategorilerdeki ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulur.

Yılda bir kez düzenlenen bu kampanyada, Hepsiburada üzerinden satışa sunulan birçok ürüne yüksek oranlarda indirim uygulanır. Bu dönemde hemen hemen tüm ürünler indirime girer. Söz konusu indirimler, her kitleye ve yaşa hitap eder.

Kampanya günlerinde elektronikten ev yaşam ürünlerine, sporcu besinlerinden bahçe malzemelerine, giyim ürünlerinden mobilya çeşitlerine, petshop ürünlerinden anne bebek ihtiyaçlarına kadar pek çok ürün eşsiz fırsatlarla sunulur.

Siz de ihtiyacınız olan birçok ürüne avantajlı fiyatlardan faydalanarak sahip olabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlarla hem kendi ihtiyaçlarınızı hem de sevdiklerinizin ihtiyaçlarını temin edebilir, bütçenizi de rahatlıkla koruyabilirsiniz. Beğenerek kullandığınız markaların ürünlerini Kasım ayı indirimleri ile birlikte satın alabilirsiniz.

EFSANE CUMA NE ZAMAN 2022?

Efsane Cuma indirimleri, 25 Kasım 2022 Cuma gününe denk geliyor. Ülkemizde Black Friday, Efsane Cuma, Muhteşem Cuma günleri gibi isimlerle değişiklik gösteriyor.

Efsane Cuma 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek

2022 EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Ülkemizde de bu tarihlerde pek çok online satış sitesi ve kurumsal firma indirimler yapıyor. Türkiye’de Black Friday, Efsane Cuma, Muhteşem Cuma gibi isimlerle adlandırılıyor. Bu alışveriş günleri firmalara göre değişkenlik gösterse de genel olarak Efsane Cuma 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.

EFSANE CUMA TARİHİ

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia’da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir