20 yıl önce nişanlanan Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi! Lopez’den duygulandıran mesaj

Dünyaca ünlü oyuncu Ben Affleck ile şarkıcı Jennifer Lopez evlendi. Ünlü çift, sosyal medyada aşklarını duygusal bir paylaşımla ilan etti.

featured

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 20 yıllık aşklarını evlilikle taçlandırdı.

JENNIFER LOPEZ’DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, Las Vegas’ta evlendi ve Jennifer Lopez, evliliğini Instagram’da paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu, paylaşımında “Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca” diyen Lopez, Affleck ile düğünlerine dair ise şu sözleri söyledi:

“Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas’a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk.

Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben’in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.”

Lopez, Las Vegas’ta evlenmek için kuyrukta bekleyen diğer çiftlerden de yazısında bahsederek, diğer çiftler gibi aşklarının dünya tarafından tanınması için evlendiklerini ifade etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir