20 Nisan #DogeDay nedir? Dogecoin 0,69 dolar hedefini tutturacak mı?

featured

WallStreetBets grubu başkanı olarak bilinen ve yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan ‘’The Chairman” isimli twitter kullanıcısı, bir kaç gün önce 20 Nisan’ın Doge günü olacağını belirten bir paylaşımda bulundu. 20 Nisan’a “Dogeday” adını veren grup bu günün DOGE için yılın en iyi günü olacağını bildirdi.

Doge Day 420, Dogecoin yatırımcıları ve destekçileri tarafından 20 Nisan’ı (aka 4/20) Dogecoin kripto para birimi için uluslararası bir kutlama günü yapmaya çalışan bir etkinlik…

Dogecoin’in köklerinin bir  kripto para birimi olduğu düşünüldüğünde, yatırımcılar tarafından geleneksel olarak kutlanan bir tarihi Dogecoin için bir tarihe dönüştürmek istiyor. Bu gün, yatırımcılar Dogecoin’in değerini 0,69 dolara çıkarmak istiyor, bu da piyasadaki 0,39 doların üzerinde oldukça büyük bir artış gerçekleşti.

Dogecoin yatırımcıları daha sonra fiyatını 6/9 veya 9 Haziran’a kadar artırmaya devam edecek ve 4,20 dolara ulaşacağını umuyorlar. Bu tür dramatik artışlar bu noktada pek olası görünmeyebilir, ancak kripto para biriminde muazzam bir patlama yaşanırken, destekçileri bunun hala bir olasılık olduğuna inanıyor.

Dogecoin (DOGE) yatırımcıları için kritik hafta başladı! 20 Nisan Dogecoin gününde neler olacak?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir