Bunları yapan insan olamaz! Jeffen Pet Kuaför rezaleti: Köpeği ayağıyla ezdi, sopayla dövdü, soğuk suya…

Sosyal medyada yayınlanan bir görüntü infial yarattı. Florya’daki Jeffen Pet Kuaföründe bir köpeğe yapılan işkencenin görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki çekti.

featured

8 aylık Mia adındaki köpeğini Florya’daki Jeffen Pet Kuaförüne götüren bir kullanıcı, köpeğine yapılan akılalmaz işkenceyi sosyal medyadan paylaştı.

3 kilogramlık köpeği sopa ile dövüp, ayağıyla ezen cani, daha sonra soğuk suya sokup kendine getirmeye çalıştı.

Jeffen Pet Kuaför’de köpeğine işkence yapılan kullanıcı şunları yazdı:

‘’sayfamda böyle bir şey paylaştığım için çok üzgünüm. önce ki gün 8 aylık olan mia yı tıraş için bir merkeze götürdüm 🙁 orda tıraş edilecek kişi tarafından çok ağır şekilde darp edilmiş solunumu gitmiş bildiğiniz ??

daha sonra nöbet geçirmiş mia ve masa’nın altına kayınca sopayla vahşice çıkarmaya çalışmış üzerine bastırmış sonra da verip soğuk suya sokun demiş 🙁 yanındakileri kimseye söylemeyin diye de kızmış ve hiç bir şey olmamış gibi önüne dönüp başka bir yavruyu tıraş etmeye devam etmiş çünkü neden daha önce çok hayvana bunu yapmış ve düzelmişler.

mia şuan çok ciddi hasarlı neredeyse sağ tarafı tutmuyor, başı sağa doğru eğik dengede duramıyor “psikolojisini tahmin edin” minicik 3 kiloluk hayvandan ne ıstedin vicdansız dilerım bu video sizinde destekleriniz ile her yere ulaşır ve bu adam bir daha hiç bir canlıya el sürmez??

videoların devamı da var elbette:( kızım ben ailem ve tüm cevrem inanılmaz etkilendik yaramızı çabucak sarmak için elimden geleni yapıcağım’’

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir