Karın bastırdığı İstanbul’da öğrencilerin gözü Valilik’te! 19 Ocak İstanbul kar tatili olacak mı?

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Kar yağışı sonrasında İstanbul'un pek çok ilçesi beyaza büründü, İstanbul'da okullar kar dolayısıyla tatil edildi mi?

featured

Meteoroloji Genel Müdürlüğü gece saatlerinden çarşamba öğlene kadar kuzey ve doğu ilçeler başta olmak üzere il genelinde kar yağışlarının görüleceğinin tahmin edildiğini aktarmıştı.

Açıklamada, İstanbul’da akşam saatlerinden sonra yer yer kar yağışlı geçeceğinin, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının 4-7 derece olacağının tahmin edildiği kaydedilmişti.

İSTANBUL’DA BEKLENEN KAR BAŞLADI

Kar etkisini daha çok Anadolu yakasında Kartal, Kurtköy taraflarında gösterirken, İstanbul’un farklı bölgelerinden kar manzaraları geliyor.

İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

İstanbul ve Ankara gibi büyük illerde yaşayan öğrencilerin yanı sıra, diğer illerdeki öğrenciler de dört gözle “Okullar tatil edildi mi?” sorusunun cevabını öğrenmeye çalışıyor. Peki, bugün illerde okullar kar tatili oldu?

19 Ocak İstanbul kar tatili kararı henüz alınmadı. Kar yağışının eğitim ve öğretimi aksatması durumunda Valilik tarafından kar tatili konusuyla ilgili açıklama gelebilir.

19 OCAK – KAR TATİLİ OLAN İLLER

Malatya

Kütahya

Bingöl

Bolu

Elazığ

Burdur

Niğde

Uşak

Kahramanmaraş

Gümüşhane

Tunceli

Aksaray

Kilis

Karaman

Sivas

Bayburt

Afyonkarahisar

Nevşehir

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir