18 yaşındaki Kübra Kalır, dondurma almaya çıkıp evli ve iki çocuk babası Maşallah Gürer’e kaçtı! Müge Anlı anında buldu…

featured

Televizyon ekranına çıkan ailenin çaresiz bekleyişi izleyenleri üzdü. 18 yaşındaki genç kızın evli ve iki çocuklu 50 yaşındaki şahısla birlikte olması aileyi hüsrana uğrattı.

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Kübra Kalır’ın evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer adlı kişi ile kaçtığı ortaya çıktı.

Dakikalar içinde bulundu

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın dakikalar içinde bulduğu Kalır, canlı yayına bağlanarak gözyaşları içinde yolunu gözleyen ailesine, “Seven insan kaçar. Eve dönmeyeceğim” dedi.

İstanbul Eyüp’te ailesiyle birlikte yaşayan 18 yaşındaki Kübra Kalır, 5 Haziran’da evinden dondurma almaya diye çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Gözyaşları içinde ATV’nin fenomen programı Müge Anlı’nın yolunu tutan genç kızın ailesi, sabah saatlerinde aldıkları ihbar telefonu üzerine kızları Kübra’nın birlikte çalıştıkları iş yerindeki evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer ile kaçmış olabileceğini ifade etti.

Daha önce de evli biriyle birlikte kaçmıştı

Evden giderken yanına kimliğini dahi almayan Kübra Kalır’ın tek başına kişisel ihtiyaçlarını bile karşılayamadığını belirten endişeli aile, kızlarının dönmesi için çağrıda bulundu. Çok geçmeden güzel haberi veren araştırmacı gazeteci Müge Anlı, daha önce de başka bir evli adama kaçma girişimi olan Kübra’nın tahmin ettikleri gibi evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer’in yanında olduğunu söyledi. Müge Anlı’nın açıklamalarının ardından canlı yayına bağlanan genç kız, gözyaşlarına boğulan anne ve babasına “Seven insan kaçar. Eve dönmeyeceğim. Maşallah da eşinden boşanacak” dedi.

Bu ifadelerin ardından canlı yayında bağlanan Maşallah Gürer ise eşiyle yaklaşık bir aydır sorun yaşadığını söyleyerek, “Eşim ‘Evden git, seni eve almayacağım’ dedi. Kübra ile Cumartesi günü buluştuk. Bana eve dönmeyeceğini ifade etti. Biz de birlikte kaçtık” diye konuştu. Geride 6 ve 3 yaşlarında iki çocuğunu bırakan Gürer’in ifadeleri sonrası öfkelenen baba Yaşar Kalır, bu ilişkiyi asla onaylamadığını, nefesi yettiğince peşlerinde olacağını kaydetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir