Kan donduran görüntüler! Lokantada çıkan silahlı kavgada 16 yaşındaki garson başından vuruldu

Sultangazi'de bir lokantada çıkan silahlı kavgada, servis yapan 16 yaşındaki garson başından vuruldu.

featured

Sultangazi Gazi Mahallesi’nde 27 Ekim gecesi lokantada oturan 4 kişi ile dışarıdan gelen silahlı 1 kişi arasında kavga çıktı.

Kavganın büyümesi üzerine şüphelilerden birinin ateş açması sonucu 16 yaşındaki garson N.D başından vurularak yaralandı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Yaşananlar sonrası şüpheliler olay yerinden kaçarken, garson N.D kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahale ettiği N.D, hastaneye kaldırıldı. N.D’nin yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Mahalle sakini M.A., ‘Dışarıda başlayan bir tartışma, buraya yansımış. Şüpheliler çorba içmeye geldi. Tartıştıkları kişi daha sonra silahla geliyor, kavga çıkıyor. Silahın ateş almasıyla garson kardeşimiz yaralandı. Mermi kafasına isabet etmiş, şu an yoğun bakımda. 16 yaşında genç bir çocuk yoğun bakımda yatıyor, ne olacak belli değil. Olayla hiç ilgisi yok. Daha 16 yaşındaydı, ekmeği için gece vardiyasında çalışıyordu. Mermi kardeşimize isabet etmeseydi, 3 yaşındaki bir bebeği vuracaktı. Yakalansınlar cezasını çeksinler, şu an onların cezasını genç bir çocuk çekiyor’ dedi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde garson N.D’nin belinde silah olan şüphelinin önünden geçip merdivenlerden yukarı çıktığı, terasta şüphelilerin arkasında oturan müşterilere çorba servisi yaptıktan sonra içeriye girdiği, bu sırada yaşanan kavgada ateş edildiği görülüyor. Kavga sonrası şüpheliler olay yerinden koşarak uzaklaşıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir