15 Temmuz şehitlerine küfreden ahlaksız Şükrü Yılman Emniyet’te kıvırdı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz günlerde attığı tweette, ‘’15 Temmuz destanına küfreden şeref yoksunu alçak, İzmir polisimiz tarafından gözaltına alındı’’ diye bahsettiği şüpheli Şükrü Yıldırım, Emniyet’teki ifadesinde kıvırdı…

featured

İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Şükrü Yılman hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan işlem yapıldı. Şüpheli Şükrü Yılman ifadesinde, “Bu Facebook sayfası bana ait. Ancak Facebook sayfam hacklendi. Bu paylaşımı ben yapmadım. Sayfamı ele geçiren kişiler yapmışlar. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Buca’da kahvehane işleten ve aynı zamanda emekli olan 57 yaşındaki Şükrü Yılman emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Şükrü Yılman isimli şüphelinin ‘Darbe senaryonuzu da destanınızı da s…m. Şerefsiz köpekler’ diye hakaret içerikli paylaşım yapması üzerine çalışma başlattı.

Şükrü Yılman Facebook sayfasından yaptığı paylaşımın üzerine de ‘kızgın hissediyor’ şeklinde duygularını da eklemeyi unutmadı. İzmir polisi 57 yaşındaki emekli Şükrü Yılman’ın Buca’da kahvehane işlettiği bilgisini ulaşınca operasyon için düğmeye bastı.

Şükrü Yılman ekipler tarafından adresinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

BAKAN SOYLU TWEET ATTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde İzmir polisi tarafından gözaltına alınan Şükrü Yılman ile ilgili Twitter hesabından tweet attı. Bakan Soylu tweetinde, Şükrü Yılman’ın yaptığı paylaşımı da ekleyerek ’15 Temmuz destanına küfreden şeref yoksunu alçak, İzmir polisimiz tarafından gözaltına alındı’ diye duyurdu.

15 Temmuz şehitlerine küfreden ahlaksız Şükrü Yılman gözaltına alındı

ŞÜPHELİNİN İFADESİNE ULAŞILDI

Sabah’taki habere göre; İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Şükrü Yılman hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. Şükrü Yılman ifadesinde, “Bu Facebook sayfası bana ait. Ancak Facebook sayfam hacklendi. Bu paylaşımı ben yapmadım. Sayfamı ele geçiren kişiler yapmışlar. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Buca’da kahvehane işleten ve aynı zamanda emekli olan 57 yaşındaki Şükrü Yılman emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şükrü Yılman yurt dışı çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Şüphelinin hakkında dava açılması durumunda 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabileceği bildirildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir