15 Eylül 2022 MasterChef haftanın eleme adayları belli oldu! Fatmanur bir anda fenalaştı

MasterChef Türkiye'de haftanın üçüncü takım takım oyunu kazanan takım bu akşam belli oldu. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı? 15 Eylül 2022 MasterChef haftanın eleme adayları belli oldu mu?" İşte MasterChef Türkiye'de son gelişmeler...

featured

TV8 ekranlarının uzun soluklu programlarından MasterChef‘te takımlar arasında rekabet kızışıyor. Takım oyunu öncesinde yarışmacılardan, özel misafirlere Balıkesir yöresel yemekleri hazırlamaları istendi. Eşsiz tarifler ile yeteneklerini sergileyecek olan yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için tezgah başında ter döktü. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı? 15 Eylül 2022 MasterChef haftanın eleme adayları belli oldu mu? İşte detaylar…

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te takım oyunu heyecanı yaşanıyor. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar üçüncü kez karşılaştı. Yarışmacılardan Balıkesir yöresel yemekleri yapmaları istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın üçüncü takım oyununu mavi takım kazanarak üç te üç yapmış oldu.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı Ayaz bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığın sahibi Ayaz 5. eleme adayı olarak Kıvanç’ı belirledi. 6. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Melih oldu.

Masterchef Dilan’dan Fatmanur’a sert cevap! Dilan Karataş kimdir, kaç yaşında, nereli?

FATMANUR FENALAŞTI

Masterchef’te hesaplaşma konuşmaları yapılırken Melih, Barış ve Yağız Fatmanur’a yüklendi. Barış yarışmacıya ‘Kimse seni sevmiyor, hep sona kalacaksın, kimse seni takımına almayacak’ dedi. Bir kaç yarışmacının daha olumsuz konuşması üzerine Fatmanur fenalaştı.

MASTERCHEF’TE TAKIMLAR NASIL OLDU?

Mavi Takım

Büşra (Takım Kaptanı)

Çağatay

Tayfun

Gamze

Kaan

Görkem

Burak Kaya

Serpilay

Burak

Kırmızı Takım

Barış (Takım Kaptanı)

Metin

Kıvanç

Vural

Yağız

Atike

Melih

Ayaz

Fatma Nur

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir