14 Ağustos Pazar dolar şu an ne kadar? Dolar ve Euro fiyatları kaç TL?

Dolardaki son gelişmeler anlık takip ediliyor. Dolar kuru, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber yurt içi piyasalarda yükselişe geçti. Peki 14 Ağustos Pazar dolar, Euro ve sterlin kaç TL? 1 dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? İşte detaylar…

featured

Dolar kuru ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyon rakamlarını açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başlamıştı. Şimdi ise dolar 18 lira bandında yerinde seyir ediyor. Bu belirsizlik içeren durumda ise vatandaşlar “Dolarımızı bozduralım mı? Dolar kaç lira? Dolar düşecek mi? Dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar kaç TL?” gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

14 Ağustos 2022 Dolar – TL’deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi araştırılıyor. Piyasaların merak ile beklediği enflasyon rakamlarının duyurulması sonrası dolar yurt içi piyasalarda yükselişe geçmişti. Açıklanan verilerin ardından piyasalarda hareketlilik kayda geçmeye başladı başladı.

DOLAR, EURO VE STERLİN PAZAR GÜNÜNE NASIL BAŞLADI?

Dolar kuru dün alış fiyatı 17 lira 96 kuruş, dolar/TL satış fiyatı ise 18 lira 1 kuruştan bandında işlem gördü. Dolar/TL bugün düşüşe geçti ve alış fiyatı 17 lira 93 kuruş, satış fiyatı 18 lira 1 kuruş olarak kaydedildi.

ANLIK DÖVİZ KURLARI…

trusd
USD
0.17%
32,37 TRY
treuro
EURO
-0.25%
34,98 TRY
trgbp
GBP
0.25%
41,00 TRY

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir