“13 şehidimizin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen Kılıçdaroğlu’na Erdoğan’dan cevap: “Ya sen ne yüzsüzsün; terbiyesiz herif!”

featured

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen Ankara 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşuyor…

 

Cumhurbaşkanı ve aK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın konumasından satırbaşları ise şöyle;

Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerimize gayretleri ve emekleri için şükranlarımı sunuyorum.
Bugünkü il kongrelerimizle birlikte 72 il kongremizi tamamlamış oluyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta kalan illerimizin kongresini yaparak 24 Şubat’ta İstanbul il kongresini yapacağız. Mart sonunda gerçekleştireceğimiz 7. olağan büyük kongremize yoğunlaşacağız. Her ne kadar salgın yüzünden kongrelerimizi istediğimiz şekilde yapamasak da heyecanımızda eksik yaşanmıyor. İnsanımızın sağlığını riske atmadan kongrelerimizi demokrasi şölenine çeviriyoruz. Kongrelerimiz verilesiyle bir yandan kardeşliğimizi güçlendiriyor bir yandan kadrolarımızı yenilemeye çalışıyoruz.
AK Parti milletimizin birliğini, beraberliğini en güçlü şekilde muhafaza eden siyasi partidir. Kendi yaptıkları her kurultayı birer gladyatör arenasına dönüştürenlerin AK Parti kongrelerine çamur atmasını tebessümle karşılıyorum. FETÖ taktikleriyle önünü arkasını kırpıp kuşa çevirdikleri görüntüler üzerinden bizim coşkumuzu örselemek isteyenler boşuna uğraşıyor, mızrak çuvala sığmaz, hakikat güneşi balçıkla kapanmaz. Bunların da sabah söyledikleri yalanlar daha akşam olmadan tek tek ellerinde patlıyor. Her seferinde iftiranın dozunu biraz daha artırsalar da milletimizin şahsımıza ve partimize yönelik teveccühünün önüne geçemiyorlar. AK Parti çatısı altında ülkeye hizmet etmek isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Cumhur İttifakı da maruz kaldığı onca saldırıya rağmen her geçen gün daha da güçleniyor.
Gençlerimizin heyecanından, ak saçlılarımızın engin tecrübesinden ilham alarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Gözlerini kırpmadan şehadete koşan yiğitlerin fedakarlığıyla yürüyoruz. Biz bu yolda 534 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerinin sabrıyla yürüyoruz. Bay Kemal, acaba sen Diyarbakır annelerinin feryatlarını duydun mu? Utanmadan 13 şehidimizle ilgili olarak bunun sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Ya sen ne yüzsünsüz ya? 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif. Sana Milli Savunma Bakanımı, İçişleri Bakanımı gönderiyorum seni bilgilendirsinler diye. Sen bunlara layık değilsin, utanmadan sıkılmadan kalkıp Cumhurbaşkanına fatura kesmeye kalkıyorsun. Senin bu yaklaşımınla bu ülkede biz terörizmle mücadeleyi durdurmayacağız, sen teröristlerle el ele Ankara’dan İstanbul’a yürüyebilirsin. Ama biz teröristlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz, sen de tribünlerden seyret. Biz bu yolda ağlayarak teröristi sevindirmeyeceğim diyen şehit babalarının asaletiyle yürüyoruz. Biz bu yolda 15 Temmuz gecesi tanklara meydan okuyan kadınlarımızın dirayetiyle yürüyoruz. Sen 15 Temmuz gecesi tankların arasından korumalarla Bakırköy Belediyesi’ne giden korkak bir adamsın! Biz ise diyoruz ki, “Koyun beni Hak aşkına yanayım, dönen dönsün ben dönmem yolumdan, yolumdan dönüp mahrum mu kalayım.”
Gönüller kazanmak gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolda şehitlerimizden ilham alarak yürüyeceğiz, bu teröristlere o inleri mezar edeceğiz mezar. Hırsları için Türkiye düşmanlarına el açanlara inat, onurumuzndan taviz vermedik, vermiyoruz. İttifak ortaklarını incitmemek için bölücü terör örgütünü kınayamayanlar bize insanlıktan bahsedemez. Bay Kemal, şu teröristlere bir gün terörist de be! Diyemez, onlarla ortak. Diyemez, demeyecek. Biz gümbür gümbür üzerine gidiyor ve bunları çökertiyoruz. PKK’nın Suriye uzantısını terör örgütü olarak görmüyorum diyenler Bay Kemal ve yandaşlarıdır. Bize bunlar terörle mücadele dersi veremez.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir