Kemal Kılıçdaroğlu ABD’de FETÖ’nün ve sanal kumarın para toplama aracısı PayPal’ı ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinde FETÖ'nün himmet toplamak için kullandığı finans kuruşu PayPal'ı ziyaret ederek, iktidara gelir gelmez PayPal yasağını kaldıracağını söyleyerek bir skandala daha imza attı.

featured

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretinde Dünya Bankası yöneticileri ve dijital sektör paydaşları ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “İktidara gelir gelmez PayPal yasağını kaldıracağız.” şeklinde skandal açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’, FETÖ örgütlerinin himmet toplamak için kullandığı finans kuruluşu PayPal’ı ziyaret etti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, PayPal yasağını kaldıracağını ve Web 3.0 platformlarını yaygınlaştıracağını belirterek, “Girişimci ekosistemleri ana paydaşımız olacak. Türkiye’deki ekonomik, bilimsel ve siyasal fetret dönemini bitireceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu skandal sözlerine şöyle devam etti;

Ne yaptılar? Yasakladılar. Sektörlere danışmadan yaptıkları işlerin bedeli çok yüksek oluyor. 6 yılda Türkiye en az 10 milyar dolar kaybetti. Girişimci gençlerimizi örseliyorlar. İktidara gelir gelmez PayPal yasağını kaldıracağız ve Web 3.0 platformlarını yaygınlaştıracağız.

Girişimci ekosistemleri ana paydaşımız olacak. Türkiye’deki ekonomik, bilimsel ve siyasal fetret dönemini bitireceğiz. Girişimcilerimizin, gençlerimizin özgürce var olacakları bir ülke çok yakın. Dünyanın ve ülkemizin en parlak zihinleri ile yapacağız bunu.”

Uluslararası online para transferi hesabı olan PayPal’ı kullanan FETÖ yayın organı, FETÖ mensupları için soruşturmalar kapsamında kapanan finans kuruluşları arasında popülerlik kazanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu iktidara gelir gelmez kapanan PayPal yasağını kaldıracağını yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir