Ataşehir’de kamyonetin çarptığı doktor Buğra Kaan Yücebaş hayatını kaybetti! Kaza anı kameralara yansıdı

Ataşehir’de doktor Buğra Kaan Yücebaş babasına ait dükkanın önünde görüntülenirken bir kamyonetin kaldırıma çıkarak duvara sıkıştırması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

featured

Ataşehir’de sabah saatlerinde taksiye çarpan kamyonet, daha sonra kaldırımda bekleyen Doktor Buğra Kaan Yücebaş’a çarptı. Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Buğra Kaan Yücebaş olay yerinde hayatını kaybederken, yakınları sinir krizi geçirdi. Kazadan sonra kaçan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki sürücü yakalandı.

Öte yandan, doktorun hayatını kaybettiği korkunç kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, doktorun annesiyle birlikte kendilerine ait dükkanın önünde beklediği, bir kamyonetin hızla onların üzerine doğru geldiği, Yücebaş’ın annesinin dükkanın içine girdiği, doktor Yücebaş’ın ise dükkandan dışarı çıkan annesini ittiği görülüyor.

BAKAN KOCA’DAN BAŞSAĞLIĞI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kaza sonucu hayatını kaybeden Dr. Buğra Kaan Yücebaş için yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Tıp Fakültesinden yeni mezun, ilk görev yeri olan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde çalışan arkadaşımız Dr. Buğra Kaan Yücebaş’ı trafik kazasında kaybettik. Allah rahmet etsin. Ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir