13 Ağustos Cumartesi dolar ne kadar? Dolar, Euro ve sterlin fiyatları

Dolarda anlık gelişmeler, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Döviz kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükseldi. Peki dolar şu an ne kadar? 1 dolar kaç TL? İşte dolar, Euro ve sterlin fiyatları…

featured

Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Dolar artışa geçerken elinde doları olan vatandaşlar “Dolarımızı bozduralım mı? Dolar kaç TL? Dolar düşecek mi? Dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne kadar?” gibi sorularının cevabını merak ediyor.

Dolar 4 ay sonra ne kadar olacak? Elinizde dolar varsa bırakıp şimdi bakın 13 Ağustos 2022 Dolar – TL kuru ise yatırımcıların ve vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Piyasalarda bugün Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolardaki son veriler takip ediliyor.

13 Ağustos 2022 Dolar/TL’deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi araştırılıyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının duyurulması sonrası dolar yurt içi piyasalarda yükselişe geçti. Açıklanan verilerin ardından piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı.

ANLIK DOLAR, EURO VE STERLİN FİYATLARI

trusd
USD
0.2%
32,38 TRY
treuro
EURO
-0.01%
35,06 TRY
trgbp
GBP
0.42%
41,08 TRY

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir