İstanbul Valisi Yerlikaya’dan flaş uyarı: “İstanbul’a çok yaklaştı, trafiğe çıkmayın”

İstanbul'da beklenen yoğun gök gürültülü kar yağışı ile ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan önemli bir uyarı daha geldi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a çok yaklaştı" ifadelerini kullanan Vali Yerlikaya, "Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım." dedi.

featured

ünlerdir uyarıları devam eden beklenen yoğun gök gürültülü kar yağışı ile alakalı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya önemli bir uyarı yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Yerlikaya, gelişmeleri uydu görüntüleri ve radardan sürekli takip ettiklerini belirterek vatandaşlara bilgi verdi. Öte yandan Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışına karşı önlemler sürüyor. 32 ilde okullar tatil edilirken kamu çalışanları idari izne çıkarılmıştı. İstanbul’un da birçok noktası beyaz örtüyle kaplandı.

“İSTANBUL’A ÇOK YAKLAŞTI”

Vali Yerlikaya, paylaşımında “Beklenen yoğun gök gürültülü kar yağışı İstanbul’a çok yaklaştı.” ifadelerini kullandı ve “Gelişmeleri uydu görüntüleri ve radardan sürekli takip ediyoruz.” dedi.

“TRAFİĞE ÇIKMAYIN”

Trafiğe çıkacak olan ve trafikte olan vatandaşlara da uyarıda bulunan Yerlikaya paylaşımında “Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım. Trafikte seyir halinde olan hemşehrilerimin de bir an önce evlerine dönmelerini rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir